Naim Süleymanoğlu'nun kızları: Babamızın madalyaları kayıp

Yakın zamanda hayat hikayesi beyaz perdeye aktarılacak olan Olimpiyat ve Dünya şampiyonu Naim Süleymanoğlu'nun kızları Sezin ve Esin Süleymanoğlu, babalarının 13 madalyasının kayıp olduğunu iddia ettiler.

Milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızları Sezin ve Esin Süleymanoğlu, babalarına ait olan bazı madalyaların kayıp olduğunu iddia ettiler. İddiaya göre; efsane sporcunun, tereke davasında 13 madalyası kayıp.

Geçtiğimiz yıllarda Naim Süleymanoğlu’nun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori, babalık davası açmış ve davayı kazanmıştı. Bunun üzerine, 3'e bölünmesi planlanan miras 4'e bölünmüştü. Mori, bunun için de ayrıca üç kardeşine birden ‘terekenin tespiti’ davası açmıştı.

naim süleymanoğlu kızları

naim süleymanoğlu kızları

Büyükçekmece Sulh Hukuk Mahkemesi’nde süren dava, 2. yılına girerken; geçtiğimiz ay ilginç bir gelişme yaşandı. Süleymanoğlu'nun kızları Sezin ve Esin Süleymanoğlu, avukatları Aziz Demir aracılığıyla mahkemeye bir dilekçe sundular. Bu dilekçede;  Süleymanoğlu’nun kazandığı tüm madalyaların mirasçılara teslimi talep edildi.

Tarafların avukatı “Diğer Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu’ndan kazandığı 13 madalyanın nerede olduğu bilinmemektedir. Kayıp madalya, altın ya da plaketlerin araştırılmasını istiyoruz. Merhumun Büyükçekmece Güzelce’deki konutunda keşif yapılarak terekeye ilişkin aranan madalya ve diğer menkullerin araştırılması gerekmektedir.” açıklamasında bulundu.

naim süleymanoğlu

naim süleymanoğlu


Duruşmada ifade veren Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, duruşmada söz aldı ve şu açıklamayı yaptı:

“Bende şu an 3 tane altın olimpiyat madalyası var. 23 Mayıs 2010’da ağabeyim Naim, bana bu madalyaları teslim etti. Madalyalar şu an yapım şirketindedir. Film çekimi devam etmektedir.” 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Şule Yüksel Şenler Türkan Şoray'ı anlattı: İki elim mahşerde yakandadır anam...

İLİŞKİLİ HABER

Şule Yüksel Şenler Türkan Şoray'ı anlattı: İki elim mahşerde yakandadır anam...
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan babasına övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan babasına övgü dolu sözler!

BİR YORUM YAPIN 0