Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ evlendi! Acun...

Eski futbolcu Ahmet Dursun dün akşam Asena Demirbağ ile evlendi. Düğüne katılanlar arasında Acun Ilıcalı ve Anıl Tetik vardı.

En son TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Survivor yarışmasına katılan Ahmet Dursun, bir süredir birlikte olduğu Asena Demirbağ ile geçtiğimiz Eylül ayında Paris'te nikah masasına oturmuştu. Ahmet Dursun dün akşam yakın dostlarını çağırdığı bir düğün organize etti. 

İş ve sanat dünyasından pek çok ismin katıldığı düğün adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Acun Ilıcalı, Anıl Tetik, Gökhan Keser, Merve Aydın, Trabzonlu eski futbolcu Yattara ve ortağı ünlü iş insanı Onur Ateş dahil olmak üzere bir çok kişi Dursun'u mutlu gününde yalnız bırakmadı.

EVLENDİĞİNİ INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından sık sık fotoğraflarını paylaşan Ahmet Dursun, müjdeli haberi de Instagram hesabından duyurdu. Gelinlik ve damatlık içinde verdikleri bir pozu paylaşan Dursun, "Bir ömür boyu beraber olmak için evet" notunu yazdı.

ahmet dursun

ahmet dursun

Ünlü oyuncular İskoçya'dan toprak alıp ünvan kazandılar!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncular İskoçya'dan toprak alıp ünvan kazandılar!
Şarkıcı Demet Akalın icra memurlarını affetmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Demet Akalın icra memurlarını affetmedi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0