Yemin dizisi 72. bölüm özeti! Yemin dizisi 72. bölümde yaşanacaklar!

2019-2020 yayın dönemine bu akşam yayınlanan 71. bölümüyle hızlı bir geçiş yapan Yemin dizisi, 72. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki ekranın en çok izlenen günlük dizisi Yemin'in 72. bölümünde neler yaşanacak? İşte Yemin dizisi 72. bölümüyle ilgili tüm bilinmesi gerekenler!

Kanal 7'nin reyting rekortmeni günlük dizisi Yemin, yeni sezonuna hızlı bir geçiş yaptı. Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın başrolünde olduğu dizi, 10 Eylül Salı akşamı 72. bölümüyle ekrana gelecek. Sizler için Yemin dizisinin 72. bölümünde yaşanacakları ayrıntılı bir şekilde derledik. Yemin dizisi 72. bölümüyle ilgili tüm merak edilenler, haberimizde:

özge yağız

özge yağız

YEMİN DİZİSİ 72. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşananlardan uzun bir süre sonra, Emir ve Reyhan tekrar bir araya gelir. Zeynep'in hastalığı, iki aşığı buluşturur ancak bu hastalık, birbirlerine kavuşmalarını sağlayacak mıdır? Bu durum belirsizliğini korurken, konaktan kovulan Cavidan ise eski gücüne kavuşmak için kötülük yapmaktan geri durmaz.

yemin dizisi 72. bölüm özeti

yemin dizisi 72. bölüm özeti

Hayatına bir anda çıkıp giren Narin'in evlilik teklifiyle şoka giren Kemal, kızı Masal'ı kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya kalır. Narin ise evlenmezse sınır dışı edilme korkusu içerisindedir. Peki Kemal, şimdi ne yapacaktır?

Kurtlar Vadisi 'Netflix' ile geri dönüyor iddiaları yalan çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi 'Netflix' ile geri dönüyor iddiaları yalan çıktı

BİR YORUM YAPIN 0