Yürümekte zorlanan Fatma Girik'ten annesine ziyaret

Türk sinemasının usta ismi Fatma Girik, Ankara'da hastaneye kaldırılmıştı. Taburcu olup evine dönen Girik'in ilk işi, annesini ziyaret etmek oldu.

Tam 1 ay önce, yaşadığı yürüme güçlüğü sebebiyle hastaneye kaldırılan sanatçı Fatma Girik'ten sevindiren bir haber geldi. Yürüme güçlüğü, fizik tedavi ile düzeltilen ünlü sanatçı, hastaneden taburcu edilmişti. Usta sanatçı Bodrum'daki evine geldi.

fatma girik

fatma girik

Evine dönen Girik'in ilk işi, annesi Münevver Girik'i ziyaret etmek oldu. Annesini öpüp koklayan Girik, "Ayaklarımda bir şey yok. Kafamdan ameliyat olduğum için yürümemde sıkıntı var. Şimdilik iyiyim. 2 ay oldu gideli, yazın gittim kışın geldim evime." açıklamasında bulundu.

fatma girik annesi

fatma girik annesi

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN ZİYARET

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Ankara'da özel bir hastanede tedavi gören sanatçı Fatma Girik’i ziyaret etmişti. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Girik'in sağlık durumu iyi. Bakan Koca, Girik'in sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi almıştı.

Sağlık Bakanı ile görüşen Girik, Bakan Koca'ya teşekkürlerini iletmiş ve hastane yönetiminden çok memnun kaldığını belirtmişti. Bakan Koca, sanatçının sağlığına bir an önce kavuşmasını diledi ve durumunu yakından takip ettiğini söylemişti.

sağlık bakanı dr. fahrettin koca

sağlık bakanı dr. fahrettin koca

NE OLMUŞTU?

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik, yürüme zorluğu çektiği gerekçesiyle Ankara’da hastaneye kaldırılmıştı. Yürüme güçlüğü çeken usta oyuncunun 4 hafta tedavi göreceği öğrenilmişti. 76 yaşındaki usta sanatçı Fatma Girik, Ankara'da diş tedavisi için bulunuyordu.

fatma girik

fatma girik

Doktorunun tavsiyesi üzerine hastaneye yatan sanatçı, 4 hafta boyunca fizik tedavi görmüştü. Sağlık durumunda herhangi bir sıkıntı olmayan sanatçı, özel bir hastanede tedavisini tamamlamıştı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

BİR YORUM YAPIN 3

Aystgn 4 yıl önce

Bu yeşil çam sanatçılarının sonu hep aynı oluyor..arkalarından gidenler biraz ibret alsalar keşke

Toplam 6 beğeni

Mustafa Coban 4 yıl önce

Ölüm var yok gibi yaşadın ama

Toplam 4 beğeni

uCube 4 yıl önce

Fatma Girik hanım az yardımlar yapın, yolun sonu yaklaşıyor. Allah uzun ömürler versin sağlıklı yaşamlar ailenizle.

Toplam 3 beğeni