Şarkıcı Gülşen, Londra'dan döndü! İşte ilk açıklama...

Ünlü şarkıcı Gülşen iki hafta önce oğlu Azur ve eşi Ozan Çolakoğlu ile İngiltere’nin başkenti Londra’ya yerleşmişti. Ünlü şarkıcı yurda döndü.

Oğlunun eğitimi için Londra'ya yerleşen Gülşen, yurda döndü. Konuyla ilgili açıklama yapan Gülşen, 'Azur 2.5 yaşında. Orada olduğumuz dönemlerde de birkaç saat onun aktivite yapabileceği, kendi iyi hissedeceği, gelişeceği ve yaşıtlarının olduğu yerlerde zaman geçiriyor.' dedi.

Ünlü şarkıcı, oğlunun bir bakıcısı olmadığını ve her şeyi kendisinin yaptığını da sözlerine ekledi.

'8 MİLYON TL'YE EV'

Sesi ve aile hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Gülşen, Londra'nın Kensington semtinden 8 milyon TL’ye ev, Soho’dan 7.5 milyon TL’ye bir daire alıp müzik stüdyosuna çevirdi. Böylece Gülşen’in yorucu temposu başladı. Pop yıldızı, haftanın 2 günü konser için İstanbul’a gelecek.

gülşen azur bebek

gülşen azur bebek

5 MİLYON TL'LİK VİLLASININ DEKORASYONUYLA İLGİLENECEK

Lüks bir AVM'nin rezidans bölümündeki 30 milyonluk dairesinde kalacak olan Gülşen, haftanın bir günü İspanya’ya gidip Costa Brava bölgesinden aldığı 5 milyon TL’lik villasının dekorasyonuyla ilgilenecek.

gülşen oğlu

gülşen oğlu

Los Angeles’taki bir yapımcıdan düet teklifi alan Gülşen’in, bu çalışması için yapacağı Amerika turları da ekim sonundan itibaren başlıyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Depremde telefonunuzun kullanılabilir halde olmasını istiyorsanız...

İLİŞKİLİ HABER

Depremde telefonunuzun kullanılabilir halde olmasını istiyorsanız...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0