Yeni sezonun ilk bölümü damga vurdu! Payitaht Abdülhamid'in Gülcemal'i Gülsim Ali kimdir?

Ekranlarda izlenme rekoru kıran fenomen dizilerden biri olan "Payitaht Abdülhamid" dizisi 4. yeni sezon bölümüyle TRT 1'de izleyiciyle buluştu. Birbirinden güçlü isimlerin olduğu oyuncu kadrosu, yeni sezon bölümü nedeniyle heyecanlı olduğunu belirtirken, izleyicileri bekleyen bazı sürprizlerin olduğunu da ifade etti.

Kaliteli dizileri ile bilinen TRT 1 kanalındaki favori dizilerden biri olan Payitaht Abdülhamid, ekrana verildiği bölümleri ile her hafta izleyiciyi kendisine kilitlemeyi başarıyordu.

Payitaht Abdülhamid

Payitaht Abdülhamid

4. sezonu ile gümbür gümbür gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları yeni sezonun ilk bölümünü hep beraber izledi. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde bu sezon izleyicileri yeni oyuncu sürprizleri bekliyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna dahil olan isimler arasında Devrim Yakut, Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali var. 

Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları

Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları

Diziye yeni katılan oyuncular ise duygularını şu şekilde ifade etti:

Gülsim Ali: 

"Bu sezon yeni dahil oldum diziye ama inanın ki daha ilk set gününden hiç yabancılık çekmedim diziye. Sanki ben de 3 sezon boyunca onlarla birlikte çalışmış gibi hissettim kendimi."

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN GÜLCEMALİ'İ GÜLSİM ALİ KİMDİR?

gülsim ali kimdir

gülsim ali kimdir

1992 tarihinde Bulgaristan'da doğan oyuncu Gülsim İlhan Ali, ailesinin Balkanlar'da yaşadığı Türk kızıdır. İlk defa profosyonel anlamda oyunculukla 2012 yılında ilgilenmeye başlamıştır.

Ekran karşısında oyuncu olarak ilk defa 'Son Yaz Balkanlar' dizisinde yer almıştır. Daha sonralarında ise başrol görevinde 'Hanım Köylü' ve 'Diriliş Ertuğrul' dizilerinde oynamıştır.

Rekor kıran Diriliş Ertuğrul dizisindeki Aslıhan karakterini canlandıran Gülsim İlhan Ali, şimdi ise Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal karakterine hayat veriyor.

Devrim Yakut: 

"Benim çok hayat ettiğim bir şeydi, kendimi şanslı addediyorum. İnşallah Allah utandırmasın."

BÜLENT İNAL: TARTIŞILACAK SAHNELER VAR...

Bülent İnal

Bülent İnal

Başrol oyuncularından olan başarılı isim Bülent İnal, 4. sezonun izleyiciyle bir araya gelmesinden dolayı heyecanlı olduğuna değinerek, "Tarihi anlamda bizim de bilmediğimiz yeni hikayeler var. Biz de oyuncu olarak bunlarla ilk defa karşılaştık." dedi.

İnal, senaryonun detaylı bir şekilde işlendiğini söyleyerek, "Tabii ki yine tartışma yaratacak konular ve sahneler var. Fakat biz ekip olarak çok keyifli çok mutlu çalışıyoruz, her şey yolunda gidiyor. İnşallah bu sezon keyifli ve huzurlu geçecek ve seyircimiz yine her bölüm merakla bizi izleyecek." değerlendirmesinde bulundu.

Payitaht Abdülhamid dizisi, her Cuma günü Akşam saat 20.00’de TRT 1’ ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor...

HSK Başkanvekili konuştu! Kıvanç Tatlıtuğ ile hakimenin fotoğrafına HSK'dan inceleme

İLİŞKİLİ HABER

HSK Başkanvekili konuştu! Kıvanç Tatlıtuğ ile hakimenin fotoğrafına HSK'dan inceleme
Şarkıcı Merve Özbey hayranlarına duyurdu! 'Ahali biz evleniyoruz...'

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Merve Özbey hayranlarına duyurdu! 'Ahali biz evleniyoruz...'
Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, Altuğ Gültan ile evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova, Altuğ Gültan ile evlendi!

BİR YORUM YAPIN 1

Şir Ali 4 yıl önce

Gülsim Ali`nin doğum tarihi hatalı yazılmış.

Toplam 1 beğeni