Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu makyajsız haliyle yakalandı!

Babil dizisinde Eda karakterini canlandıracak olan oyuncu Nur Fettahoğlu, makyajsız haliyle yakalandı.

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, geçen günlerde Zincirlikuyu'da bir alışveriş merkezinde makyajsız haliyle görüntülendi.

İŞTE, FETTAHOĞLU'NUN MAKYAJSIZ HALİ;

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

TEHLİKELİ DÜŞMAN OLARAK GÖRÜLÜYOR!

Ekranlarda iddialı bir şekilde yayınlanacak dizi olan Babil, güçlü oyuncu kadrosuyla geliyor. Babil'de anne rolüyle göreceğimiz Nur Fettahoğlu güçlü duruşuyla oldukça dikkatleri çekeceğe benziyor.

Babil dizisi  Nur Fettahoğlu

Babil dizisi Nur Fettahoğlu

Halit Ergenç'in (İrfan) eşi rolünde oynayacak oyuncu Nur Fettahoğlu (Eda); tutkulu, entrikacı, pragmatik, iyi bir anne, iyi dost, tehlikeli düşman olarak tanımlanıyor. Halit Ergenç ise idealist, zeki, duyarlı, vicdanlı, karizmatik ve mütevazı bir baba olarak karşımıza çıkıyor.

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

BEREN'E DESTEK VERDİ!

Sosyal medyada takipçi sayısının dikkate ve öneme alındığı zamanlarda, Beren Saat, "Son zamanlarda oyuncu alınacaksa öncelik olarak takipçi sayılarına bakılıyor" şeklinde cesur bir itirafta bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde kızı Elisa ile Akmerkez'de objektiflere takılan oyuncu Nur Fettahoğlu'na Beren Saat'in sözü hakkında ne düşündüğü soruldu.

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

Bir zamanlar Aşkı Memnu dizisinde Beren Saat'in kız kardeşi rolünde oynayan Fettahoğlu "Uzun üredir her şeyden uzak kaldım. Neye istinaden söyledi bilmiyorum ama Beren söylediyse doğru söylemiştir” sözleriyle Beren'e destek verdi.

"YORGUNLUĞUN İÇİNDE KARİYER ARAYIŞINDAYDIM"

MAG dergisine şaşırtıcı açıklamalara yer veren Nur Fettahoğlu,"Kendinizi eleştirdiğiniz durumlar oluyor mu?" sorusuna samimi şekilde yanıt veren oyuncu, Babil dizisi için, "Senaryoyu okuduğum esnada çok yorgundum açıkçası. Tam da yorgunluğun içinde karakterin arayışı ve güçlü duruşu beni çok etkiledi" şeklinde konuştu.

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

"Kendinizi eleştirdiğiniz durumlar oluyor mu?" sorusuna samimi şekilde yanıt veren oyuncu,“Elbette. Hatta kendimi biraz fazla ‘döverim’. Ama işe yarıyor. Önceleri bu eleştiri yıpratıcı olabiliyordu. Neredeyse Anka kuşu misali, içimde kendimi yakıyor, sonra küllerimden yeniden var etmeye çabalıyordum. Artık Nur’a daha yakınım, onunla savaşmak ve sürekli mücadele etmek yerine ona hak verip onunla hareket ediyorum”dedi.

YATIRIM YAPIYOR!

Doğuş Grubu’na ait D.ream şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Levent Veziroğlu'nun, yeni yılda New York'ta açılacak 6 milyar dolarlık devasa alışveriş merkezinin yöneticiliğini ele alacağı konuşuluyor. Veziroğlu'nun oyuncu eşi Nur Fettahoğlu, bu sayede New York'a belirli zamanlarda ziyaretlerde bulunacak.

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

Veziroğlu, yılda 46 milyon kişinin ziyaret edeceği AVM’nin yeme-içme ve eğlence operasyonlarını üstlenecek.

Belçim Bilgin İstanbul'a kesin dönüş yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Belçim Bilgin İstanbul'a kesin dönüş yaptı!
Nevra Serezli'den yeni oyunculara imalı gönderme

İLİŞKİLİ HABER

Nevra Serezli'den yeni oyunculara imalı gönderme
Buse Terim Elazığ'daki gencin isteğini geri çevirmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Terim Elazığ'daki gencin isteğini geri çevirmedi!

BİR YORUM YAPIN 0