Demet Akalın ve kızı Hira Masterchef yarışmasına özendi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın dün akşam kızı Hira ile yakından takip ettiği Master Chef yarışmasının önlüklerinden takarak resim çekildi.

TV8 kanalında yer alan Master Chef yarışması her akşam izleyicileri ekrana kilitliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların birinci olmak için yarıştığı MasterChef Türkiye'de dün akşam bir kişi daha hayallerine veda etti.MasterChef Türkiye'de hayallerine veda eden isim Müge olurken şarkıcı Demet Akalın kızı Hira ile yarışmayı yakından takip ettiğini gösterdi. Dün akşam sosyal medya hesabından MasterChef Türkiye yarışmasının önlüklerinden giyen Akalın ve kızı Hira'nın paylaşımına beğeni yağdı.

İŞTE O FOTOĞRAF;

DEMET AKALIN VE HİRA

DEMET AKALIN VE HİRA

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0