Prens Harry ile Meghan Markle'ın bebekleri Archie ilk kez görüntülendi

İngiliz kraliyet ailesi adına Güney Afrika'ya ziyarete giden Meghan Markle ve Prens Harry, orada yer alan tarihi camii ziyaret ederken oğulları Archie tur boyunca ilk kez kameraların önüne çıktı.

Kraliyet ailesinin gelini Meghan Markle eşi Prens Harry ile İngiliz kraliyeti adına resmi görev kapsamında Güney Afrika turuna çıktı. Turda Prens Harry ve Meghan Markle çifti, Desmond Tutu Nobel ödüllü baş psikopos Desmond Tutu ile Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da evinde tanıştı.  Ziyaret sırasında tüm dikkatler Archie'nin üzerindeydi.

Archie BEBEK

Archie BEBEK

Böylelikle kameraların karşısına çıkan bebek Archie'nin son hali de görülmüş oldu. Bebek Archie'nin babası Prens Harry'e benzerliği ise dikkat çekti.

Kraliyet bebeği Archie, Nobel ödüllü başpsikopos Desmond Tutu ile tanıştı

Kraliyet bebeği Archie, Nobel ödüllü başpsikopos Desmond Tutu ile tanıştı

MEGHAN MARKLE

MEGHAN MARKLE

Yardımseverliği ile bilinen Meghan Markle, eşi Prens Harry ile çıktığı resmi Güney Afrika gezisinde, Cape Town’da Mothers2Mothers adlı AIDS derneğini ziyaret etti. 38 yaşındaki Sussex Düşesi, ziyaretinde, dört aylık oğlu Archie’nin kıyafetlerini bağışladı.

Meghan Markle oğlu Archie’nin kıyafetlerini bağışladı

Meghan Markle oğlu Archie’nin kıyafetlerini bağışladı

MEGHAN MARKLE BAŞÖRTÜSÜ TAKTI!

Güney Afrika en eski camisi ziyaret eden Prens Harry'nin eşi Meghan Markle camiye girerken başörtü taktı.

prens harry ve meghan markle

prens harry ve meghan markle

Kraliyet çifti, Güney Afrika seyahatlerinin ikinci gününde, Cape Town'daki Bo-Kaap bölgesinde yer alan Güney Afrika'nın en eski camisini ziyaret etti. Uzun bir yeşil elbiseyle boy gösteren Markle, camiye girerken beyaz bir başörtüsü taktı. Markle ve Prens Harry, caminin içinde Cape Town İnançları Arası İlk Adım adlı derneğin programında rol alan bir grup gençle tanıştı. Dernek programı, 15-18 yaş arası gençlerin farklı dinlere, inanç kültürlerine, çeşitliliklerin değerlerine saygıyı geliştirmeyi hedefliyor.

meghan markle

meghan markle

Emine Erdoğan, New York'ta Fashion Design defilesine gitti

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, New York'ta Fashion Design defilesine gitti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0