Yusuf Güney'den Tarkan'a, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle cevap!

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, megastar Tarkan'ın Harbiye konserinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i alkışlatıp övmesine, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle yanıt verdi.

Megastar olarak bilinen şarkıcı Tarkan, geçtiğimiz günlerde Harbiye'de verdiği konserde kendisini izlemeye gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i alkışlatmış ve her iki isme de övgü dolu sözler kullanmıştı.

tarkan

tarkan

Güney, Tarkan'ın bu anlarına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Yalakadan sanatçı olmaz.' sözleriyle yanıt verdi. Güney, 'İnce bir mesajdır, anlayana: Sayın Kılıçdaroğlu ne demiş? Arkadaşlar Tarkan'a, megastarımıza lafım yok. Lafım ve bu videoyu paylaşma nedenim bana aylardır hakaret eden şahıslara naçizane bir göndermedir.' diyerek Tarkan'a, yalaka göndermesinde bulundu.

yusuf güney

yusuf güney

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Müge Anlı'dan 7 bin kişiye müjde! Yeni projesi yolda...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'dan 7 bin kişiye müjde! Yeni projesi yolda...

BİR YORUM YAPIN 3

Hasan 4 yıl önce

Sevgili Yusuf ,sana helal olsun,milletin sanatçısı budur işte...

Toplam 1 beğeni

orhan 4 yıl önce

tarkanın meşrebini mezhebini bilenler tabiki o meşrebe uygun davrandığını bilirler. chpkk atatürk'ün değil işte bu malum meşrebin toplandığı bir ihanet yuvasıdır. acı olan kendisini müslüman-türk-sunni olarak tanımlayan bazı mezhepsizlerin bilerek ve farkında olarak o kampta olması ve desteklemeleridir. adamlar firesiz alçaklığa hizmet ederken bizim asalakların da onlara yalakalık yapmasını vicdanım kaldırmıyor.

Toplam 8 beğeni

Dadaş 25 4 yıl önce

Sevgili kardeşim YUSUF GÜNEY bunlar kendilerine yapıldığı zaman üç maymunu oynarlar çünkü bunların fıtratında bu var ve hiç bir zaman değişmeyecek bir parti terör örgütlerin yuvası olur mu?

Toplam 9 beğeni