Ateşböceği Ercan Bostancıoğlu açıklama yaptı!Ercan Bostancıoğlu kimdir

İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ercan Bostancıoğlu'a akciğer enfeksiyonu teşhisi konulduğu öğrenildi. Sanatçı 15 gün boyunca hastanede tedavi görecek. İşte, haberin ayrıntıları...

Ateşböcekleri'nin solisti 83 yaşındaki Ercan Bostancıoğlu akciğer enfeksiyonu nedeniyle kaldırıldığı Beylikdüzü Hastane'sinde, son durumu ile alakalı açıklama yaparken hayranlarının duasını istedi.

Ercan Bostancıoğlu son durum

Ercan Bostancıoğlu son durum

Bostancıoğlu,"Titreme ve ateş ile kendimizi hastaneye attık. Bütün doktor arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benimle çok güzel ilgilendiler. "İlk belirlemelere göre akciğer enfeksiyonu geçirdiğimi söylediler. Bütün sevenlerime iyi olduğumu söylemek istiyorum. Benden dualarını eksik etmesinler" şeklinde açıklama yaptı.

70'li ve 80'lerin beğenilerek dinlenilen müzik grubu Ateşböcekleri'nin solisti 83 yaşındaki Ercan Bostancıoğlu, hastaneye kaldırılma haberiyle gündemde yerini aldı. Bu haber Bostancıoğlu'nun hayranlarını üzdüğü kadar medya camiasını da üzüntüye boğdu. 

Ateşböceği Ercan

Ateşböceği Ercan

Ercan Bostancıoğlu'a akciğer enfeksiyonu teşhisi konulduğu öğrenildi. Sanatçı 15 gün boyunca hastanede tedavi görecek.

ERCAN BOSTANCIOĞLU KİMDİR?

Ercan Bostancıoğlu, 8 Ağustos 1936 tarihinde Çanakkale, Lapseki’de dünyaya geldi. 4 aylık iken babasının görevi icabı Bursa‘nın Mudanya ilçesinin Trilye'ye taşınma süreci yaşadı. 5 yaşındayken Karagöz oyununa katıldı. İlkokul 5. sınıfta ailecek Lapseki Çardak’a taşındı. İlkokulu ve ortaokulu orada bitirdi. Lise ikiye kadar Çanakkale Lisesinde okuyan Bostancıoğlu, yeniden ailesiyle 1952 yılında İstanbul’a taşındı. İstanbul Kabataş Erkek Lisesini bitirdi. Gazetecilik Enstitüsünde okudu ve mezun oldu. 1955 yılında İsmail Dümbüllü‘nün yardımlarıyla kendisini sahnelerde buldu. 1954 yılından 1980 yılına kadar “Ateşböcekleri” olarak Yalçın Otağı ile birlikte 26 yıl boyunca izleyenleri ekranlara kitledi. Ateşböcekleri ismini Kabataş’tan sınıf arkadaşı koydu.

Ateş Böceği Yalçın

Ateş Böceği Yalçın

Ateşböceği'nin grubu Yalçın Otağı, 15 Ağustos 2014 yılında Marmaris'te karaciğer yetmezliğinden hayatını kaybetmişti.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİNLERİ

Funda Arar gözyaşlarına hakim olamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Funda Arar gözyaşlarına hakim olamadı!

BİR YORUM YAPIN 0