Özge Gürel'den güzellik nedir açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Annem filmiyle çok ses getiren başarılı oyuncu Özge Gürel, Penti'nin yeni reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncunun ev sahipliğinde gerçekleşen eğlenceli partiye ünlü isimler de katılım sağladı. İşte, haberin ayrıntıları...

Medcezir dizisinde tanıdığımız oyuncu Özge Gürel, ses getiren Annem filmiyle adından oldukça bahsettiren ünlüler listesine girmeyi başardı. Penti reklam filminin ilk kez perdeye aktarıldığı partide Özge Gürel büyük beğeni kazandı. Reklam filminde, 'Sizce güzellik nedir?' sorusunu yanıtlayan Gürel, büyük ilgi topladı.

Özge Gürel

Özge Gürel

Partide sizce güzellik nedir şeklinde yöneltilen soruya Gürel,"Penti'nin yüzü olmak, ve en önemlisi de bu konunun altını çizebilmek beni çok mutlu etti. Yeni dünya düzeninde güzellik algısı ikna olmak üzerine kurulu bence. Bir şeyler güzel deniyor ve hepimiz bir süreliğine de olsa buna ikna oluyoruz. Oysa ki güzellik; farklılıklarını kabul etmek ve sevmek. Sana ait olanı benimsemek. Tüm zamanların değişmeyen tek güzellik kuralı kendin olmak ve iyi hissetmek. Ve tabii ki, şartlar ne olursa olsun anda kalıp, yaşadığımız her şeyin güzelliğini hissedebilmek" şeklinde açıklama yaptı.

Kate Winslet 44. yaşını kutluyor

İLİŞKİLİ HABER

Kate Winslet 44. yaşını kutluyor
Oyuncu Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan'ı mest eden paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan'ı mest eden paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 0