Burak Özçivit'ten sonra Çağatay Ulusoy'a da teklif!

Geçen 14 Şubat'ta Burak Özçivit, Katar’da 80 zengin kadınla yemek yediği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu yıl ise aynı teklif Çağatay Ulusoy'a gittiği öğrenildi.

Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncu  Burak Özçivit, geçtiğimiz yıl Kuveyt’te özel bir yemeğe katılmıştı. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti. Ardından da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yine 80 zengin kadınla bu kez Katar’da yemek yemişti. Bu organizasyonlardan da rekor denebilecek ücretler kazanmıştı.

BURAK

BURAK

2020 TEKLİFİ ÇAĞATAY ULUSOY'A!

Organizasyonu düzenleyen yetkililerin bu kez aynı teklifi Çağatay Ulusoy'a yaptığı öğrenildi. TV8'de yayınlanan magazin programının haberine göre Netflix'te yayınlanan 'Hakan Muhafız' ile dünyaya açılan Ulusoy'a 14 Şubat'ta zengin kadınlarla yemek yemesi karşılığında 2 milyon TL teklif edildi.

Oyuncu Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan'ı mest eden paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan'ı mest eden paylaşım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

sema 3 yıl önce

bence çok saçma yani insan direkt evlenir