Zerrin Özer'den kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı...

Geçtiğimiz aylarda henüz iki üç günlük evliyken eşi hakkında çıkan iddialar nedeniyle hastaneye kaldırılan şarkıcı Zerrin Özer'in yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Ünlülerin felaket tellalığını yapan Onur Akay, yakın dostu olan Zerrin Özer'in hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Akay, "Değerli sanatçımız Zerrin Özer, özel bir hastaneye kaldırıldı ve hastanede yatarak tedavi görüyor. Mide ve pankreas ağrısı nedeniyle tetkikleri yapılan ve belli bir süre hastanede tedavi görecek olan Zerrin Özer, kötü bir şey çıkmaması için sevenlerinden dua istedi. Acil şifalar diliyorum" şeklinde açıklama yaptıktan sonra Özer'de sosyal medya hesabından hastaneden bir anını koyarak işte bu paylaşımı yaptı:

zerrin özer

zerrin özer

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda Murat Akıncı ile nikah masasına oturan Zerrin Özer, henüz bir günlük evliyken eşinin başka kadınlarla olan fotoğrafları yayıldı. Bu yetmezmiş gibi birde dolandırıcılıkla ilgili birçok suçu olduğu iddia edildi. Bu iddiaların magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Özer, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Daha sonra eşine boşanma davası açtı. 

zerrin özerden kötü haber

zerrin özerden kötü haber

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Alişan'dan cimrilik açıklaması: Kısıtlama yapmam ama...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan cimrilik açıklaması: Kısıtlama yapmam ama...

BİR YORUM YAPIN 2

Nil 4 yıl önce

Yaşasınlar senin ömründen mi çaldılar. ALLAH saglıklı hayırlı imanlı ömür versin hepimize, ne kadar ayıp

Oy oy 4 yıl önce

Kiyamam.yazik sıkışınca dua edin. Yokya hersey bu kadar basitmi?