Arda Turan'ın baldızı, askeri kıyafet satışa sundu!

Başakşehir'de forma giyen futbolcu Arda Turan'ın tasarımcı baldızı Dilahan Doğan, askeri kıyafetleri elleriyle boyayarak sıra dışı tasarımlar yaptı.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın tasarımcı kız kardeşi Dilahan Doğan, son yaptığı tasarımlarla gündemde. Doğan, askeri kıyafetlerin üzerine farklı renkte tasarımlar yaparak piyasaya sürdü.

dilara doğan kimdir

dilara doğan kimdir

ÜNİFORMALARIN ÜZERİNE TASARIM YAPTI

Tasarımlarını askeri ve vintage şekilde el yapımı sunan Doğan'ın, bir astsubay ceketinin üzerine art çalışması yaptı. Tasarımcı, astsubay ceketini 6 bin TL'den satışa çıkardı. Doğan, farklı koleksiyonuna bir de Türk askeri şapkası ekledi. Şapkanın satış fiyatı ise 2 bin TL.

dilara doğan

dilara doğan

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Ünlü sanatçı Alişan'a büyük ayıp! Linç edildi...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Alişan'a büyük ayıp! Linç edildi...
Oyuncu Deniz Çakır sanık sıfatıyla hakim karşısında!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Deniz Çakır sanık sıfatıyla hakim karşısında!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0