Can Yaman Roma'ya gitti! Havalimanında izdiham...

Genç oyuncu Can Yaman hayranlarıyla buluşmak için Roma'ya gitti. Havalimanında büyük bir izdiham yaşandı.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Erkenci Kuş dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya'nın başkenti Roma'ya gitti. Yaman'ın geleceğini öğrenen yüzlerce hayranı Roma Havalimanı'nda beklemeye başladı. Ünlü oyuncun gelmesiyle birlikte ise adeta izdiham yaşandı. Yaman'ın etrafını saran kadın hayranları ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirebilmek için yarıştı. 

Can Yaman ise kalabalıktan polisler eşliğinde çıkabildi. O anların videosunu paylaşan Can Yaman, "Roma'ya olağanüstü bir varış oldu.. İlginiz ve sevginiz için çok teşekkürler" notunu yazdı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Milli Takım'dan Mehmetçik'e selam!

İLİŞKİLİ HABER

Milli Takım'dan Mehmetçik'e selam!
Şarkıcı Kıraç'ın seslendirdiği Vatan Marşı'na tam not!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Kıraç'ın seslendirdiği Vatan Marşı'na tam not!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0