Şarkıcı Cenk Eren'den linç tayfasına tokat gibi twit!

Şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz aylarda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirttiği için sosyal medyadan linç yemişti. Eren, o konu ardından Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonu olan İbrahim Çolak'ın Başkan Erdoğan'la konuşmasıyla paylaşım yaparak linç tayfasına tokat gibi bir cevap verdi.

53 yaşındaki şarkıcı Cenk Eren toplumsal olaylarda her zaman devletin yanında yer aldığına yönelik paylaşımlar yapması bazı kesimleri rahatsız ediyor.

cenk eren

cenk eren

Geçtiğimiz aylarda Donald Trump'ın Türkiye ekonomisini tehdit etmesi ardından Cenk Eren, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirtti.

cenk eren

cenk eren

Bu açıklamaların ardından lince maruz kaldı. Bu olay ardından dün Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonu olup altın madalya kazanarak ülkemizi gururlandıran İbrahim Çolak'ın Başkan Erdoğan'la telefon konuşmasını sosyal medya hesabından yayınlayıp "Aman kardeşim sen sen ol sakın”Sn Cumhurbaşkanım”deme yoksa o altın madalyanı sana zehir eder linç ederler..." imalı paylaşım yaptı. Eren, Barış Pınar Harekatı'nın ilk gününden itibaren paylaşım yaparak Askerin ve devletin yanında yer aldığını belirtiyor. 

İŞTE O VİDEO;

GÜNÜN MAGAZİN HABERLERİ;

Cansu Kurtçu: Siz yokken ben eksiğim!

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Kurtçu: Siz yokken ben eksiğim!
Busenaz Sürmeneli altın madalyayı hak etti!

İLİŞKİLİ HABER

Busenaz Sürmeneli altın madalyayı hak etti!

BİR YORUM YAPIN 0