Avril Lavigne Justin Bieber’a desteğiyle sosyal medyanın gündemine düştü

Uyuşturucu kullanmadığını lyme hastalığına yakalandığını açıklayan ünlü şarkıcı Justin Bieber'a aynı dertten muzdarip şarkıcı Avril Lavigne destek verdi.

Lyme hastalığı ile mücadele veren Avril Lavigne, geçtiğimiz günlerde hastalığını itiraf eden meslektaşı Justin Bieber'e desteğini eksik etmedi. Avril Lavigne paylaştığı kare ve notuyla hayranlarına duygusal anlar yaşattı.

Avril Lavigne Justin Biebere destek verdi

Avril Lavigne Justin Biebere destek verdi

Avril,“Bugün Justin Bieber da Lyme hastası olduğunu açıkladı. Bu rahatsızlıkla elden ayaktan düşen çok insan bulunuyor. Bundan etkilenenler, unutmasınlar ki umut hep var. Ben de hayatım için savaşmıştım ve mücadeleye devam edeceğim” şeklinde not ilave etti.

JUSTİN BİEBER HASTALIĞINI İTİRAF ETTİ!

Küçük yaştan pop dünyasının sevilen yüzü olmayı başaran şarkıcı Justin Bieber, uzun zamandır gündeme gelen uyuşturuyor kullanıyor iddialarına sonunda yanıt verdi.

Justin Bieber Lyme hastasıyım açıklaması

Justin Bieber Lyme hastasıyım açıklaması

Bieber, “Birçok insan benim hakkımda ‘Çok kötü görünüyor’ ve ‘Uyuşturucu kullanıyor’ gibi yorumlar yapanlar benim hasta olduğumu fark etmedi. Bana Lyme hastalığı teşhisi kondu. Çok ciddi bir hastalık ve benim cildimi, beyin fonksiyonumu, enerjimi ve genel olarak sağlığımı olumsuz etkiliyor” şeklinde açıkladı ve yakında gösterimde olacak belgeseli hakkında, "Sağlık durumum ile ve yaşadıklarımla ilgili detayları 27 Ocak’ta YouTube’daki video serisinde anlatacağım” derken, “Savaştığımı ve savaşın ÜSTÜNDEN GELMEYE BAŞLADIĞIMI duymanızı isterim” sözlerini açıklamasına ek olarak ilave etti.

Justin Bieber haberleri Lyme hastalığım var

Justin Bieber haberleri Lyme hastalığım var

JUSTİN BELGESELİNİ ÇIKARIYOR!

123 milyon takipçisi olan genç şarkıcı Justin Bieber, yeni yıl öncesi single çıkarmasını isteyen takipçilerine özel paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımın ardından 3 Ocak tarihinde merakla beklenen single "Yummy" dün itibariyle piyasaya sürüldü. Single'ın ardından Justin Bieber, hayranlarına çifte müjde verdi. Kendi hayatıyla alakalı bir belgesel hazırlığı içerisinde olan Bieber, kişisel hesabında belgeselinin yayınlanacağı haberini de takipçilerine duyurdu.

Justin Bieber belgeseli geliyor

Justin Bieber belgeseli geliyor

YENİ SİNGLE İÇİN BEĞENİ TALEP ETTİ!

Paylaşımlarıyla günden güne beğeni toplayan şarkıcı Justin Bieber, instagram hesabındaki paylaşımıyla sosyal medyaya heyecan getirdi. Yazı paylaşımı yaptığı karede "Eğer bu gönderi 20 milyon beğeni alırsa yeni yıldan önce Justin Bieber yeni bir albüm çıkaracak" şeklinde hayranlarına müjde verdi.

Justin Bieber haberleri

Justin Bieber haberleri

120 milyon takipçisi bulunan Bieber'ın 20 milyon beğeniye ulaşıp ulaşamayacağı ise merak konusu.

JUSTIN BIEBER BURSALI FOTOĞRAFÇIYI HESABINDA PAYLAŞTI!

Justin Bieber, paylaşımlarında Bursalı doğa fotoğrafçısı, gezgin ve kuş gözlemcisi Burak Doğansoysal’a da yer verdi. Justin'in paylaşımından sonra Bursalı Belgesel yapımcısı Burak Doğansoysal'ın takipçi sayısı ikiye katlandı.

Burak Doğansoysal

Burak Doğansoysal

Doğansoysal "Sabah telefonuma baktığımda yüzlerce bildirim görünce çok şaşırdım. Kısa sürede durumu anladım. Justin Biber’de özel mesajla fotoğrafı çok beğendiğini ve paylaşacağını belirtmiş. Yüzlerce mesajda hayranlarından geldi" şeklinde açıkladı ve fotoğrafın teması konusunda şu sözlerini açıklamalarına ilave etti:

 "Yabancı" adlı TV belgesel serisi çekimleri esnasında çektiğini anlatan Doğansoysal, Bibeber'e fotoğrafın hikayesini de şu şekilde anlattı, "5 yavrusu olan bir anne çita, yavruları henüz sütten kesilmediği için avlandıktan sonra bir an önce kendisi besleniyordu. Çitalar için sırtlanlar, aslanlar, leoparlar ve hatta büyük yırtıcı kuşlar tehdit oluşturabiliyor. Masai Mara'nın bu bölgesinde yaptığımız çita çekimleri esnasında bu anne yavrularını doyurabilmek için her gün ava çıktı, çoğu zaman da başarılı oldu. Teşekkürler Justin Bieber...’’

İŞTE O PAYLAŞIM;

 Burak Doğansoysal’ın paylaşımı

Burak Doğansoysal’ın paylaşımı

JUSTİN BİEBER'IN DİĞER HABERLERİ;

Tek tekerlekli bisiklet hobisi ile tanınan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Beverly Hills'te bisiklet sürerken objektiflere takıldı. Kameralara gösteri yapmak isteyen Bieber, bir anda dengesini kaybedip yere kapaklandı. İşte, saniye saniye görüntüleri...

Justin Bieber

Justin Bieber
Justin Bieber bisiklet kazası
Justin Bieber bisiklet kazası
Justin Bieber bisikletten düştü
Justin Bieber bisikletten düştü

Yere düşen şapkasını aldıktan sonra ünlü şarkıcı bisiklet sürmeye kaldığı yerden devam etti.

Joker’in yıldızı Joaquin Phoenix'e gözaltına alındı!

İLİŞKİLİ HABER

Joker’in yıldızı Joaquin Phoenix'e gözaltına alındı!

BİR YORUM YAPIN 0