Yunus Günçe'den survivor itirafı: Elenmek için dua ettim!

Ekranların sevilen oyuncusu Yunus Günçe'den katıldığı Survivor yarışması ile alakalı çarpıcı itiraflar geldi.

2016 yılında Survivor yarışmasına katılan adından oldukça söz ettirten oyuncu Yunus Günçe, yarışmadan elenmek için dua ettiğini itiraf etti. Yarışmanın en yaşlı şampiyonu olmak istediğini ifade eden Günçe, açıklamalarıyla dikkatleri üzerine topladı.

ELENMEK İÇİN DUA ETTİM!

"Survivor'a ilk gittiğimde önce bir yabancılaştım. Herkesin başına geliyordur bu. Sonra 'benim burada ne işim var?' evresine geçtim. Üstelik çok fiziksel problemlerle gittim ben Survivor'a. Huzursuz bacak sendromum vardı, uyku problemim vardı, bunların yanında açlık, özlem... Zaten Survivor'da bir gün üç gün gibi geçiyor. Baktım burası bana göre değil. Dualar ettim elenmek için, ağlayarak. 'Lütfen kaybedeyim, eleneyim. Burası bana göre değilmiş Allah'ım beni eve gönder' dedim" sözleriyle Survivor'da yaşadıklarına açıklık getirdi.

YUNUS GÜNÇE'DEN CAN YAMAN İTİRAFI;

Bir zamanlar survivor yarışmasında çığır açan oyuncu Yunus Günçe, geçtiğimiz gün eşi Selin Günçe ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Objektiflere samimi pozlar veren çift, magazinci arkadaşların sorularını yanıtsız bırakmadı. Yunus Günçe, spor yapıyor olmasına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yunus Günce

Yunus Günce

"CAN YAMAN'I AKLIMA GETİRİYORUM!"

Yunus Günce

Yunus Günce

Günçe “Spor yaparken Can Yaman ile Kerem Bürsin’i hayal ediyorum. Onları düşünüp motive oluyorum.Vücutları çok iyi. Can Yaman ile ‘crossfit challenge’a (atletik yarışma) hazırım” şeklinde esprili yanıt verdi.

BİR YORUM YAPIN 0