Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk'un yeni projesi belli oldu!

FOX TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kadın'ın baş rol oyuncularından Caner Cindoruk, dizide sürpriz bir şekilde ayrıldı. 3 sezondur devam eden diziden aniden veda etmesinin sebebi öğrenildi.

3 sezondan izleyiciyi her bölümde etkilemeyi başaran Kadın dizisinde son bölümlerde peş peşe ayrılıklar yaşanmaya başladı. Dizinin Hatice'si Bennu Yıldırımlar'dan sonra diziye veda eden ve seyircisi isyan ettiren ayrılık Caner Cindoruk yani Sarp Çeşmeli'den geldi. 3 sezon boyunca Sarp karakterine başarılı bir şekilde hayat veren Caner Cindoruk 67. bölümde ölerek diziye veda etti.

caner cinorduk

caner cinorduk

Diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Caner Cindoruk "Bir karakterle tanışırsın, ona ruh verirsin, bir süre onunla yaşarsın, sonra bir gün hikayen biter. 'Sarp Çeşmeli' hatırımda güzel bir yerde duracak hep. Bu karakterin oluşmasında, icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler" dedi.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU!

Diziden ani bir kararla ayrılan Caner Cindoruk, gelecek sezon Show TV'de yayınlanması planlanan Ay Yapı imzalı Zemheri dizisinde rol alacak. Senaryosunu Sema Ergenekon'un yazdığı dizinin çekimleri ay sonu başlayacak.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0