Kadir Doğulu'dan ev hayatına dair samimi açıklamalar!

Vuslat dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu, özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı. Youtube'de Zeynep Ocak tarafından yayınlanan programa konuk olan oyuncu eşi Neslihan Atagül'le evde yaşadığı anları anlattı.

2016 yılında Neslihan Atagül'le görkemli bir düğünle dünya evine giren Kadir Doğulu, Zeynep Ocak'ın sunuculuğunu yaptığı "Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler" programına konuk oldu.

kadir doğulu ve neslihan atagül

kadir doğulu ve neslihan atagül

Doğulu, yıllardır evlenmelerine rağmen tek bir gün bile magazin gündemine düşmeyen ve merak edilen evliliğine dair açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu kısa bir zaman önce eşiyle yaşadığı bir sorunu işte bu sözlerle anlattı:

"Biz evde kapıyı pencereyi hiç kapatmayız, içeriye temiz hava girsin köpeklerimiz var onlar rahat girip çıksın diye… Bunun bazı avantajları bazı da dezavantajları var. Mesela dün akşam Neslihan bir iş için bir takım çalışmalar yapıyor. Orada çok hiddetli bir sahne var. Bir kadın ve bir erkeğin diyaloğu… Neslihan’a yardımcı olmak için ‘erkek karakteri ben oynayayım’ dedim. Senaryoyu canlandırmaya başladık. Ortam gergin, sesimiz yüksek şekilde konuşuyoruz. Komşularımız içeri giriyor o sırada, bizi duyunca kavga ettiğimizi düşünüp seslerini kesiyorlar. Kulak kabartıyoruz, kavga ettiğimizi sanıp sessizce evlerine giriyorlar ‘sus sus, rahatsız etmeyelim’ diye. Hâlbuki orada senaryo gereği birbirimize çıkışıyoruz. Bazen böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor."

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Tolgahan Sayışman'dan 'Şampiyon' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'dan 'Şampiyon' açıklaması
Ayşe Hatun Önal New York'u salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Hatun Önal New York'u salladı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0