Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2020'de Uğur Pektaş yer alacak

TV8 kanalının patronu olan Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayın programında önümüzdeki günlerde yeni sezonu ile ekranlara gelecek olan Survivor 2020'de yarışacak olan ikinci kişinin oyuncu Uğur Pektaş olduğunu açıkladı.

TV8 kanalında bir canlı yayına konuk olarak merak edilen soruları yanıtlayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın yeni sezonu hakkında ilk açıklamayı yaptı. Acun Ilıcalı, bu sezonun bomba olacağını ifade ederek yarışmaya katılacak ilk ismin Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Ersin Korkut'un yarışmada olacağını söylemişti.Bu kez Ünlüler-Gönüllüler şeklinde takım kuracaklarını belirten Ilıcalı, Survivor'ın ilk şampiyonu ve Arka Sokaklar'da yıllarca rol almış oyuncu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle yarışacağını belirtti. 

uğur pketaiş

uğur pketaiş

"İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM"

'O Ses Türkiye' yarışmasının son bölümü, çok ilginç diyaloglara sahne oldu. 6'ncı bölümünde sahneye çıkan Şahina'nın kariyer hedefi herkesi şaşırttı. Şahina, "Amerika'dan geliyorum ama aslen Türkmenistanlıyım. Ağustos ayında seçmeler için geldim, İstanbul'da yaşayan teyzemde kalıyorum" dedi. Yarışmacının performansını beğenip takımına katan Hadise, "Kolorado'da ne iş yapıyorsun?" sorusuna, "Kriminoloji okuyorum. Aslında müziğe merakım küçüklükten beri var. Bir de FBI'da çalışmak istedim, FBI ajanı olarak. Çünkü dillerim var. Ama müzikte ilerlemek istiyorum" yanıtını aldı.

yarışmacı

yarışmacı

"NE GÜZEL HEDEFLERİN VAR"

Acun Ilıcalı, "Ne güzel hedeflerin var. Bir şey araştırmak istersek seni ararız artık bundan sonra. Hayatımda ilk defa 'ajan olmak istedim' diyen biriyle karşılaşıyorum" şeklinde espri yaptı.

Bengü’nün kızı Zeynep’in ilk kahkahaları

İLİŞKİLİ HABER

Bengü’nün kızı Zeynep’in ilk kahkahaları
Neslihan Atagül eşine destek için seti bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül eşine destek için seti bıraktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

berkan 4 yıl önce

Yav Acun bir düş yakamızdan artık

Toplam 1 beğeni

devam 4 yıl önce

acun yakandan düşseydi acunu takip edipte yorum yazmazdın kim kimin yakasında

Toplam 0 Beğeni