Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses yemin etti!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses bedelli askerlikten yararlanarak kışlaya teslim olmuştu. Tatlıses dün yemin etti.

Son yıllarda müzik piyasasına çıkardığı şarkılarla büyük bir çıkış yakalayan İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden olan oğlu İdo Tatlıses bedelliden yararlanarak askere gitmişti. İdo'nun kısa saçlı ve sakalsız hali takipçilerini tarafından beğenildi. Tatlıses’in oğlu şarkıcı İdo Tatlıses, ekim ayında Tekirdağ'daki birliğine teslim olmuştu. İdo yemin etti.Yemin töreninin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İdo Tatlıses, önümüzdeki günlerde tezkere alacak...

ido tatlıses

ido tatlıses

 

"HAYIRLI TESKERELER"

Kışlasına teslim olan İdo Tatlıses, askerlerle de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara İdo'nun bir takipçisi, "Kısa saç ve sakalların gitmesi yakışmış. Hayırlı teskereler." ifadelerini kullandı.

ido tatlıses

ido tatlıses

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Aras Bulut İynemli Instagram'ı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Aras Bulut İynemli Instagram'ı salladı!
Sefirin Kızı dizisinin ilk fragmanı geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Sefirin Kızı dizisinin ilk fragmanı geldi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Zülküf 4 yıl önce

Ünlü mü! Zorla ünlü yapıyorsunuz :)

Toplam 1 beğeni