Sahra Şaş, yeniden Kadın dizisine dahil oldu!

FOX TV ekranlarının başarılı dizisinde birinci sezon yer alan ve Berşan karakterine hayat veren başarılı isim Sahra Şaş, diziye geri döndü.

Ekranların severek izlenen dizisi Kadın'da yeni sezonun ilk iki bölümünde başrolde yer alan oyuncuları Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar yeni sezonda diziden ayrıldı. Usta oyuncuların ardından dizinin ilk sezonunda oynayan Sahra Şaş, kadroya yeniden dahil oldu.

berşan

berşan

Kadın dizisinin 1. sezonunda yer alan ve 2017 yılında diziye veda eden Berşan karakteri diziye tekrar dönecek. Kasım ayında senaryo gereği diziden ayrılan Sahra Şaş, Ceyda'ya dost Bahar ile de düşmandı.

SAHRA ŞAŞ KİMDİR?

berşan

berşan

1994 yılında İstanbul'da doğan Sahra Şaş, aslen Kürt kökenlidir. Oyunculuk eğitimi alan genç yıldız,  2013 yılında rol aldığı Tatar Ramazan adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok, Kadın ve Adını Kalbime Yazdım dizilerinde rol alan Sahra Şaş, Fox Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi'nin yer aldığı Bizim Hikaye dizisinde Çiçek karakterini canlandırdı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu’na aşk dolu paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu’na aşk dolu paylaşım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0