Şarkıcı Gökhan Akar'dan iyi haber! Gözlerini açar açmaz...

Genç şarkıcı Gökhan Akar, Kastamonu'da konser veremeye giderken kaza geçirdi.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan şarkıcı Gökhan Akar'dan haber geldi. Akar'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Şarkıcının gözlerini açtığı ve ilk olarak, "Annem öğrendi mi? Söylemeyin çok üzülür.” dediği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Kastamonu'da Devrekani TOBB Meslek Yüksekokulu'nun yeni eğitim-öğretim yılı açılışı nedeniyle ilçeye konser vermeye gelen şarkıcı Gökhan Akar ile Okul Müdürü Can Doğan Vurdu’nun içerisinde bulunduğu otomobil, yüksekokul önünde Yusuf A.’nın kullandığı minibüsle çarpıştı.

Kazada şarkıcı Gökhan Akar ile Okul Müdürü Can Doğan Vurdu yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Devrekani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

gökhan akar

gökhan akar

Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi. Öte yandan konserin de iptal edildiği öğrenildi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Hadise: Cumhurbaşkanımızı çok takdir ediyorum, ülkemle gurur duyuyorum

İLİŞKİLİ HABER

Hadise: Cumhurbaşkanımızı çok takdir ediyorum, ülkemle gurur duyuyorum
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

GARA ÇOCUK 4 yıl önce

TOROSla mı gidiyorlarmış konsere

o kim 4 yıl önce

kim o

Toplam 4 beğeni