Esra Erol hakim karşısında!

Atv ekranlarında sunuculuk yapan Esra Erol, izinsiz bir kişinin fotoğraflarını televizyon programında kullandığı için savcılığa şikayet edildi. Hakim karşısında çıkan ünlü sunucunun görüntülenmemesi için üst düzey güvenlik önlemi alındı.

Ünlü sunucu Esra Erol hakim karşısına çıktı. Hasibe Nur Babaoğlan adlı kişi annesi Melek Akar ve Esra Erol'a özel hayatı gözler önüne sürüldüğü gerekçesiyle açılan davada basın mensuplarının görüntü almaması için üst düzey güvenlik önemli alındı. 

esra erol

esra erol

İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Erol avukatıyla beraber katıldı. Erol, ‘Özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraatini istedi. Mahkeme kararı farklı bir tarihe aldı. Daha sonra mahkemenin arka kapısından çıktı. 

Gamze Özçelik Sudan'da!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik Sudan'da!

BİR YORUM YAPIN 7

Ali 4 yıl önce

İnsanların şiddet içerikli olayları merak etmesi halini kullanarak dedikodu programları yaparak reyting uğruna insanları canlı yayında konuşturmak yerine Bilgi, faydalı uğraş olan Belgesel yayınlasalar daha iyi.

Toplam 5 beğeni

Malazgirt.....71 4 yıl önce

Bu ne oldum delisi kimki ; üstdüzey güvenlik alınıyor.....???

Toplam 12 beğeni

Ömer 4 yıl önce

Ne insanları aptallaştıran saçma sapan gündüz kuşağı programlarını ne de bu programları sunan insanları ekranlarda görmek istemiyoruz açıkçası

Toplam 17 beğeni

halil 4 yıl önce

inşallah ya tutuklanır yada yüklü bir miktarda tazminat ödemeye mahküm ederler.. çok şımarık bir şekilde program yapıyor hele o yapmacık hal ve tavırları yok mu......umarım program yaptığı atv kanalı da ya kapanır yada tazminat öder

Toplam 16 beğeni

magazin sevmez 4 yıl önce

bunlarda tiksindirdi iyice bu programlar acilen kapatılmalı...

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun