Hadise epilepsi hastası hayranı Eda Nur'a verdiği sözü tuttu

Ünlü şarkıcı Hadise, Twitter fenomeni Ruling aracılığıyla epilepsi hastası hayranı Eda Nur'un sesini duydu. Hadise, hayranıyla O Ses Türkiye stüdyolarında buluştu.

Ünlü şarkıcı Hadise, verdiği sözü tuttu. Hadise, epilepsi hastası olan hayranı Eda Nur ile buluştu. Jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasının stüdyolarında buluşan Hadise, bu anları Twitter hesabından paylaştı.

Hadise, 'Eda Nur'un bir hayali vardı, benimle tanışmak. Bugün tanıştık, uzun uzun konuştuk. Hayatımın en özel anlarından bir tanesiydi. Asla unutmayacağım. Eda Nur buradan da söylüyorum seni çok seviyorum. İyi ki geldin. Buluşmamıza yardımcı olan herkese teşekkür ederim.' açıklamasında bulundu.

hadise

hadise

NE OLMUŞTU?

Twitter'de yaptığı paylaşımlarla kısa sürede hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan Ruling mahlaslı fenomen, epilepsi hastası olan ve şarkıcı Hadise'yi çok seven Eda Nur'un videosunu Twitter'de paylaştı. Paylaşımında Hadise'yi de etkiletleyen fenomen, 'Hadise güzel insandır. Seni kırmayacağını düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Bu çağrıya ünlü şarkıcıdan kısa sürede geri dönüş geldi. Hadise, tweeti alıntılayıp, 'Eda Nur ? En kısa zamanda yan yana geliyoruz, söz veriyorum. Seni görmek ve tanımak için çok heyecanlıyım. Sesini duyurmana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

hadise haberleri

hadise haberleri

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

 

Çağla Şıkel hastane kaldırılmıştı! İyi haber geldi

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel hastane kaldırılmıştı! İyi haber geldi
Demet Özdemir'den 'Evim' dizisiyle ilgili ilk açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'den 'Evim' dizisiyle ilgili ilk açıklama

BİR YORUM YAPIN 0