Şarkıcı Özgün'den yüzlerini gülümseten paylaşım!

Ünlü şarkıcı Özgün, oğlu Ediz'in 1 yaş doğum günü fotoğrafını paylaştı.

Şarkıcı Özgün, oğlu Ediz'in 1. yaş doğum gününden bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Özgün fotoğrafın altına, 'Zaman ne çabuk geçiyor... Ediz’imizin 1. Doğum günü partisinden.' notunu ekledi.

Ünlü şarkıcı Özgün, Koronavirüs salgını nedeniyle vaktini evde geçiriyor. Özgün, bu süreçte anne ve babasıyla da telefon üzerinden görüşüyor. Oğlu Ediz'in dedesiyle görüştüğü anları sosyal medyadan paylaşan Özgün, takipçilerinin yüzünü gülümsetti.

EDİZ'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Şarkıcı Özgün, oğlu Ediz'in yeni yaşını ailesiyle birlikte kutladı. 5 yaşına basan oğluyla çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşan ünlü şarkıcı, 'Benim güzel oğlum... İyi ki doğdun. Gülen yüzün solmasın bir tanem benim. Her şeyimizsin. Mutlu yıllar...' notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

AKSARAY'DAKİ SKANDAL OLAYA TEPKİ

İstanbul Aksaray'daki bir ilkokulda, otizmli öğrencilerin dışlanması ve hakarete maruz kalmaları, üstüne bir de okuldan gönderilmeye çalışılmaları, tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Siyasetçiler, aydınlar, sanatçılar, toplumun her kanadı ve kesiminden bu vahim olaya en sert şekilde tepki gelmişti. Tepkisini belli eden isimlerden biri de, oğlu Ediz down sendrom olan şarkıcı ve müzisyen Özgün'dü.

aksaray otizm

aksaray otizm

Özgün, "Bu nasıl bir terbiyesizlik, ukalalık, ahlaksızlık, kendini bilmezliktir. Sınıf kapattırmaya çalışmak, yuhalamak, farklı kapılardan okula aldırmak, farklı yemek saatleri. Eşit şartlarda eğitim, yaşamak, insan gibi yaşamak her bireyin hakkıdır. Sen kim oluyorsun arkadaş! Toplumumuzda asıl korkulması gereken bu ve bunun gibi zihniyetli insancıklardır. Senin evladına farklı gelişim gösteren bir çocuk paylaşmayı, kardeşliği, yardımlaşmayı, liderlik ruhunu, koşulsuz sevgiyi, insanlığı öğretir.. Sen. Sen ne öğretiyorsun arkadaş!" sözleriyle, tepkisini en sert biçimde dile getirmişti.

özgün edis

özgün edis

Hazar Ergüçlü'den '16 yaş' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Hazar Ergüçlü'den '16 yaş' paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0