Hercai'deki Reyyan'ın taktığı kolye 17 ülkede satış rekoru kırıyor!

ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Hercai dizisinin başrol oyunculuğunu yapan Ebru Şahin yani dizideki adıyla Reyyan'ın taktığı kolye satış rekorları kırıyor.

'Hercai'nin başrol oyuncusu Ebru Şahin'in canlandırdığı 'Reyyan'ın taktığı firuze taşından yapılan kolye, 17 ülkede yok satıyor.Akın Akınözü'nün canlandırdığı 'Miran' ile Reyyan'ın aşkları bu ülkelerde büyük ilgiyle izlenirken, dünyanın en eski nazar boncuğu kabul edilen Mardin'e özgü Mavi Süryani kolyesi de İspanya, Şili, Nikaragua ve Dominik Cumhuriyeti'nin de aralarında bulunduğu dizinin ihraç edildiği 17 ülkede kadınların ilgi odağı oldu.

reyyan kolyesi

reyyan kolyesi

'Reyyan'ın kolyesi sosyal medya üzerinden kapış kapış satın alınıyor. Kadınların gözdesi olan 'Eyşan' kolyesi ve 'Sıla' tokasından sonra 'Hercai'nin 'Reyyan'ının taktığı kolyenin şöhreti de Türkiye sınırlarını aşmış oldu.

hercai kolyesi

hercai kolyesi

'Miran'ın aşk hikayesini anlatan 'Hercai', Güneydoğu Anadolu'nun sıra dışı lezzetlerini de ekrana getiriyor. Mardin'de bir gelenek haline gelen acı kahve (mırra) da dizi sayesinde yurt dışına tanıtılıyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Onların reddettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti!

İLİŞKİLİ HABER

Onların reddettiği reklam teklifini Fahriye Evcen kabul etti!
Emine Erdoğan, Melania Trump ile bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, Melania Trump ile bir araya geldi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0