Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu bıyık bırakmasının nedenini açıkladı!

Güvercin dizisinin Kenan'ı ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, oynadığı karakter ile alakalı net bir yanıt verirken, bıyık bırakmasının nedenini de açıkladı.

Star Tv ekranlarında yeni başlayan Güvercin dizisinde Kenan karakterini üstlenen ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalara yer veren bir röportajda bulundu. Dünden bugüne kendisini bıyıklı görmeye alıştığımız Nuroğlu, bıyık bırakmasının ardında yatan sırrı açıkladı.

Mehmet Ali Nuroğlu

Mehmet Ali Nuroğlu

Oynadığı karakter ile alakalı soruya Nuroğlu, "Oynadığım karakterle ilgili, hele ki işimiz görücüye çıkmadan önce bir şeyler söylemeyi doğru bulmuyorum. Hem işin büyüsünü kaçıracak diye düşünüyorum hem de seyirciyi manipüle etmek istemiyorum. Ama sevdim ben Kenan'ı, umarım seyirci de sever. Bir de böyle bıyık bırakınca rahmetli dedemin, sevgili amcamın gençliğine benzedim, hoşuma gidiyor bu. Bir şekilde onları yanımda hissediyorum burada Antep'te ata toprağım Urfa'ya da bu kadar yakınken. Ruhları şad olsun, nur içinde yatsınlar" şeklinde konuştu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

BİR YORUM YAPIN 0