Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'den duygusal paylaşım! Anne...

İbrahim Tatlıses yaşadığı zor günlerin sonrasında yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İmparator lakabıyla tanınan İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından annesiyle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.

İbrahim Tatlıses, annesi Leyla Tatlı ile bu karesini Instagram hesabından paylaşarak altına "Leyla Sultan’ım tam bir yıldır Allah’ın huzurunda yarab anamın günahı varsa bana yükle çünkü o bizler için çok şeyler yaptı. Anamızın hakkı ödenmez, zaten tüm anaların hakkı ödenmez ki! Anamın ve tüm anaların mekanı cennet olsun inşallah" notunu yazdı.

MANİKÜR YAPTIRDI!

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğramıştı. Sonrasında büyük bir tedavi süreci geçiren İbrahim Tatlıses eski sağlığına kavuşmaya çalışıyor. Tatlıses dün arkadaşının güzellik standını ziyaret ederek kendisine manikür yaptırdı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

NERMIN 4 yıl önce

IBRAHIM TATLİSES Allah sizi qorusun sizin kimi güzel sanatci deyerli sahsiyat gelmedi gelmeyecekde.Uzun omurler.

Toplam 3 beğeni

Asli 4 yıl önce

Harbi keko

Toplam 4 beğeni

Erdal 4 yıl önce

Ezelden beri sevmem ,çok anti sempatik bir tip.

Toplam 14 beğeni

Sedat 4 yıl önce

Sanki o seni cok seviyor kıromusun la oglum

Toplam 1 Beğeni

Arzu 4 yıl önce

Aynen

Toplam 5 Beğeni

Ayse 4 yıl önce

Aynen Memleketin 1.numarali anti sempatik insani.

Toplam 4 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun