Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ'dan pazar pozu!

ATV ekranlarında yayınlanan EDHO dizisinin başarılı oyuncusu Oktay Kaynarca, yakın dostları Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ ile çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Yakın dostluklarıyla sık sık gündeme gelen Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ son olarak hafta sonu tatillerini birlikte geçirdiler.

Oktay Kaynarca ise Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantuğ ile çekilen bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Kaynarca'nın paylaşımı kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

KURTLAR VADİSİ'NDE BİRLİKTE ROL ALMIŞLARDI

Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde de birlikte rol almıştı. İkili, Aslan Bey ve Süleyman Çakır rolleriyle dizinin unutulmaz karakterleri arasına girmişti.

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'dan yeni poz!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0