Çukur seyircisi 2'ye bölündü! Yamaç'ın partneri kim olacak?

Show TV'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Çukur'da, seyirciyi 2'ye bölen bir olay yaşandı. Diziye bu sezon dahil olan Efsun ve Nehir karakterlerinden hangisinin Yamaç'ın partneri olacağı merak konusu olmaya başladı.

Show TV'nin Pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Çukur, seyirciyi ikilemde bıraktı. Dizide Yamaç karakterinin partneri olan Sena, ölerek diziye veda etmişti. Bunun üzerine diziye 2 yeni kadın karakter dahil edildi. Efsun ve Nehir karakterleri, seyirci tarafından sevildi ancak hangisinin Yamaç'ın partneri olacağı kesinleşmedi.

Bu durum seyirciyi 2'ye böldü. Bir kısım Efsun'u beğenirken, diğer kısım ise Nehir görüşünde. Dizide bu konu hakkında nasıl bir yol izleneceği merak konusu olmaya başladı.

TANSU BİÇER DİZİYE VEDA ETTİ

Bir süredir Çukur adlı dizide Yücel karakterini canlandıran oyuncu Tansu Biçer, Çukur dizisinden ayrıldı. Hikaye gereği, Yamaç kendisine hainlik eden Yücel'i öldürdü. Bu da diziye ayrılık getirdi. 

tansu biçer çukur

tansu biçer çukur

2 YENİ OYUNCU KADRODA

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, kadrosunu genişletmeye ve hikayesini değiştirmeye devam ediyor. Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakterinin Almanya'ya gidecek olması, diziye yeni oyuncuların girmesini sağlayacak.

folke poulsen

folke poulsen

Alman oyuncu Folke Paulsen, Hans Zimmerman karakterini canlandıracak. Nazmi Kırık ise Yunus rolüyle ekrana gelecek. Her iki isim de diziye, Almanya sahneleriyle dahil olmuş olacak.

nazmi kırık

nazmi kırık

Özlem Yıldız'ın Demet Akalın'a yaptığı photoshop olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Yıldız'ın Demet Akalın'a yaptığı photoshop olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 0