42 yaşında babasını kaybeden Ezgi Sertel'den acı yüklü paylaşım!

Baba acısıyla yıkılan 42 yaşındaki ünlü sunucu Ezgi Sertel'den ilk kez acı yüklü paylaşım geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sunucu Ezgi Sertel, 2016 yılında oyuncu Ozan Çobanoğlu ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz ocak ayında da ikizleri Mert ve Tibet'i dünyaya getirmişti. Uzun bir süredir sosyal medyadan uzak ikiz çocukları Tibet ve Mert ile hayat süren sunucu Ezgi Sertel geçtiğimiz ay babasının vefat haberiyle yıkıldı. Serter, babasını kaybettiğini sosyal medya hesabından “Bu nasıl bir acı... Allahım mekanını cennet eylesin güzel yürekli, temiz kalpli babamın” sözleriyle duyurmuştu. 

AİLE DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİ!

Ailesindeki yakın dostlarıyla bir araya gelen Sertel "bizim şu dönem gülmeyen yüzümüzü güldürdün ya" notunu düştü. 

Karelerde Ezgi Sertel'in annesi de yer aldı.

 

EZGİ SERTEL KİMDİR?

1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dünyaya gelen Ezgi Sertel, Türk oyuncu ve sunucudur. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olan Sertel, 2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınmıştır. Ezgi Sertel, Kanal 7'de sunduğu "Ezgi ile Yaz Sabahı" programı ile ün kazanmıştır. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 21

Palina 2 yıl önce

Cook guzal aile maşallah

Toplam 2 beğeni

fenerli 3 yıl önce

Maşallah..

Toplam 3 beğeni

Semra iskeceli 3 yıl önce

Allah analı babalı güzel vicdanı hür ahlaki hür iyi insanlarla karşılaştırarak büyütsün eeee biraz da rabbim bu güzel anne ve babaya büyütürken sabır güç kuvvet ve Uyku versin

Toplam 16 beğeni

gül yengül 3 yıl önce

Allah analı babalı büyütsün nede güzel ler masallah

Toplam 5 Beğeni

dilek 3 yıl önce

Negatif yorumlara takilip kalmayin lütfen herkes istefigini soylesin benimde ikizlerim var bu psikolojiyi anlayabiliyorum ama siz cocuklarinizi buyutmeye odaklanin cocuklariniza harcayin vaktinizi sonra cok pisman olursunuz kendinize ve bebeklerinize iyi bakin gerisi bos sizleri seviyoruz cok guzel gorunuyosunuz

Toplam 10 beğeni

Mustafa Yıldırım 3 yıl önce

Maşallah Allah c.c analı babalı büyütsün iman ve ihlasla inşaallah

Toplam 14 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun