Aykut Kocaman MasterChef'te jüri oldu! MasterChef'ten kim elendi?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde adeta reyting rekorları kırdı.

MasterChef yarışmasının bu sezonki son dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, Konya mutfağına özgü yemekler yaptı.

Verilen süre sonunda takımlar, hazırladıkları yemekleri onlara puan verecek olan jüri üyelerine sundular. MasterChef'in bu haftaki konuk jüri üyeleri ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türk mutfak kültürü ve yemekleri araştırmacısı olan Nevin Halıcı, türkücü Mustafa Yıldızdoğan, Konyasporlu futbolcular Ömer Ali Şahiner ve Milosevic oldu.

RIFAT ELENDİ

RIFAT

RIFAT

Fransız mutfağından Tournedos Alla Rossini yapan adaylar arasından Rıfat elendi. Güzide ise son 5'e kalan isim oldu. Elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarına boğulan Rıfat şunları söyledi:

"Herkes çok iyi çok hoşgörülü ve anlayışlıydı. Birinin kalbini kırdıysam özür diliyorum. Benim için çok değerlisiniz. Katkınız için teşekkür ederim."

Norm Ender'e bir kötü haber daha! Şarkısı kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Norm Ender'e bir kötü haber daha! Şarkısı kaldırıldı
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den şaşırtan sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den şaşırtan sözler!
Kadir Doğulu'dan samimi itiraf: Çok kınandık...

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu'dan samimi itiraf: Çok kınandık...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0