Selçuk Yöntem'in açtığı dava icralık oldu

Ünlü sanatçı Selçuk Yöntem'in fotoğrafını izinsiz yere paylaşan Bambi Cafe'ye açtığı dava, icra ile sonuçlandı.

Usta sanatçı Selçuk Yöntem'in tost yerken çekilmiş fotoğrafı için süregelen dava icralık oldu. 6 yıldır süren davada mahkeme, vekalet ücretinin bir kısmının sanatçı Yöntem tarafından ödenmesine hükmetti. Bambi Cafe'nin sahibi ise, Yöntem hakkında 18.400 liralık 2 ayrı icra takibi başlattı.

Ünlü sanatçı Selçuk Yöntem kızıyla çekilmiş bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Yöntem, kızı Iraz'ın doğum günü için yaptığı paylaşımda, 'İyi ki doğdun Iraz'cığım. Doğum günün kutlu olsun. Canım, cici, insan kızım.' notunu düştü.

İŞTE O PAYLAŞIM;

TAZMİNAT DAVASI SONUÇLANDI

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, 4 yıl önce bir mekana gitmiş ve burada tost yemişti. Ancak Yöntem'in izni olmadan fotoğrafı çekilmiş ve menüde ve bir dergide kullanılmıştı. Bunun üzerine Yöntem tarafından söz konusu mekana 400 bin TL'lik tazminat davası açılmıştı.

selçuk yöntem tost

selçuk yöntem tost


Mahkeme, söz konusu mekanın 284 bin TL ceza ödemesine hükmetmişti ancak yargıtay, tazminatı fazla bulup davayı bozdu. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde yapılan yeni duruşma sonucunda, Selçuk Yöntem'e 150 bin TL ödenmesine karar verildi.

Meryem Uzerli'den büyük başarı! İspanya'da ödül adayı...

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'den büyük başarı! İspanya'da ödül adayı...
Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen evlendi!

BİR YORUM YAPIN 0