İrem Helvacıoğlu'ndan 'Sen Anlat Karadeniz' itirafı!

Atv ekranlarında 2018 yılında yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz dizinde yer alan İrem Helvacıoğlu, dizideki partneri Ulaş Tuna Astepe ile çekilen bir sahnesi hakkında bir itirafta bulundu.

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi hakkında bir itirafta bulundu. Oyuncu, partneri ile ikili sahneleri hakkında, 'Çekimlerde takoz kullandım. Adam 1,90... Ulaş benim canım arkadaşım. Yukarı doğru bakıyorum sürekli... Gökyüzüne bakmak gibi bir şey. Takozu daha göz göze; anlatabileceğimiz şeyleri daha gerçekçi aktarabilmek adına kullandım. Gerçi ben de kısa sayılmam. 1,70 boyum ama Ulaş oldukça uzun boyluydu. Çok güzel bir partnerdi.' itirafında bulundu.

DUYGUSAL SAHNE İTİRAFI

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ile başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizinde yaşadığı duygusal bir sahneyi yıllar sonra itiraf etti.

sen anlar karadeniz

sen anlar karadeniz

Helvacıoğlu katıldığı televizyon programında "Tahir'in bizi tekneye bindirdiği ve 'Vedat'ın bizi yakaladığı bir sahne vardı. 'Vedat'ın saçımdan tutup tokat atması ve yere düşürmesi gerekiyordu. Bir sahnenin çekilmesi saatler sürüyor, artık başım zonkluyordu. Bunu gerçekten yaşayan insanlar var diye düşünüp üç saat boyunca ağladım" sözleriyle anlattı. 

sen anlat karadeniz

sen anlat karadeniz

BİR YORUM YAPIN 3

isimsiz kahraman 4 yıl önce

siz birbirinize çooooook yakışıyorsunu

emre tokuş 4 yıl önce

10 numara 5 yıldız irem

ramazan karaman 4 yıl önce

ulaş tuna ile irem çok yakışıyorsunuz