Fenomen dizilerin yeni bölümleri bu hafta yayınlanmayacak! Peki neden?

Ekranların hem sevilen hem de reyting rekorları kıran dizileri önümüzdeki hafta yayınlanmayacak. Dizilerin yeni bölümleri 5 Ocak 2020'den itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Yılbaşı haftasında kanalların reklam anlaşmalarının düzenlendiği Ocak'ın ilk haftasında sevilen diziler tekrar bölümleriyle ekranda olacağı öğrenildi. 

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, Fox TV'deki Mucize Doktor ve Kadın, Kanal D'de Hekimoğlu, Azize ve Afili Aşk, Star TV'de Çocuk, ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Hercai ile TV8'in yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, yılbaşı haftasında ara verecek. Sevilen diziler, bir haftalık aranın ardından yeni bölümleriyle ekranda olacak.

Ablasını istemeye gelen damada tekme tokat dalan küçük kardeş!

İLİŞKİLİ HABER

Ablasını istemeye gelen damada tekme tokat dalan küçük kardeş!
Nurgül Yeşilçay'dan botoks açıklaması! ''Dünyanın en saçma işi...''

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay'dan botoks açıklaması! ''Dünyanın en saçma işi...''
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0