Şarkıcı İzel isyan etti! Son halini görenler şok oldu...

Ünlü şarkıcı İzel fazla kilolarından kurtuldu. Son halini görenler tanıyamadı. Ancak İzel verdiği kilolarla ilgili resmen isyan etti.

Bolu'daki bir alışveriş merkezinde (AVM) sahne alan ünlü şarkıcı İzel, sevilen şarkılarını, hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konsere katılanlarla sohbet de eden İzel, zayıflamasının ardından çekilen fotoğraflarına 'fotoşop' yapıldığı yönünde eleştiride bulunanlarla ilgili izleyicilere "Fotoşop değil. Değil mi? Fotoşop değilmiş değil mi? İspat ettim" dedi.

İzel, 4 beden inceldiğini ifade ederek, "Vallahi 4 beden verdim. Açım aç. Diyorlar ki 'Mide ameliyatı mı oldun?' Ben ödlek bir kadınım. Dünyanın en ödlek kadınıyım. Hayatta öyle şeyler olmaz" diye konuştu.

Masterchef’i kazanan Cemre Uyanık kimdir? Ne ödülü aldı?

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef’i kazanan Cemre Uyanık kimdir? Ne ödülü aldı?
Ünlü şarkıcı Deniz Seki sahneden düştü! Korku dolu anlar...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Deniz Seki sahneden düştü! Korku dolu anlar...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0