Acun Ilıcalı TV8'e 11 kişilik kadro açtı! Peki şartlar neler?

Çalışanlarına verdiği hediyeler ve imkanlarla kendinden söz ettiren Acun Ilıcalı, kadrosunu genişletmeye karar verdi.

Tüm çalışanlarına yeni yıl hediyesi olarak telefon, mobilya, bilgisayar ve 5 yıldızlı otelde tatil hediye eden Acun Ilıcalı'dan yeni haber. Ülkemizin en büyük prodüksiyon şirketleri arasında yer almakta olan Acun Medya yeni yılda Türkiye'nin dört bir yanında televizyon üzerinden programları ile yayın yapmaya devam etmekte olup bünyelerine açık kadrolar için personel alımları da gerçekleştirecek.

Acun Medya Prodüksiyon aracılığı ile ilanlar TV 8'nin resmi kariyer sayfası aracılığı ile ya da internette bulunan kariyer siteleri vasıtası ile duyuruldu. 11 farklı kadro için personel alımı yapılacağını duyuran Acun Medya, hangi pozisyonlar için alımlar yapacak merak konusu oldu.

PEKİ ACUN MEDYA PRODÜKSİYON HANGİ ALANLARA KADRO AÇTI?

İlgili kadrolar "Romence Tercüman, Macarca Tercüman, Depo Yöneticisi, Oracle Fonksiyonel Analist (Lojistik), Sosyal Medya Uzmanı, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, Teknik Eleman, Restoran Müdürü, İspanyolca Tercüman, Budget And Planning Supervısor, Mimar" kadroları için Acun Medya personel alımı gerçekleştirmektedir. Bazı kadrolar için hangi niteliklerin aranacağı pozisyonun isminden belli olmakta olup diğer Depo Yöneticisi, Sosyal Medya uzmanı, Lojistik Personeli gibi kadrolar için özel şartlar aranmamakta olup genel şartlara uyum sağlayanlar müracaat edebilir. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Meryem 4 yıl önce

Merheba acun bey size nasil ulasacagimi bilmediğim için buraya yazdim yabanciyim yardiminiza ihtiyacım var goz amalyatimi yaptirmak amacı ile gelmiştim tabi çalışarak işe gözümün görüntüsünden dolayı işe almiyolar sizden ricam beni işle temsil edersiniz yada amalyatima destek olursaniz sevinirim