Burcu Güneş'den "Sanatçıdan dost olmaz" açıklaması!

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, polemikten uzak durmak istediğini açıkladı. Aynı zamanda sanatçıdan dost olur mu sorusuna yanıt verdi.

Burcu Güneş, geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Sanatçıdan dost olur mu sorusuna yanıt veren Güneş, sözleriyle meslektaşlarını bir yandan överken diğer yandan eleştirdi.

Burcu Güneş haberleri

Burcu Güneş haberleri

Sanatçıdan dost olur mu sorusuna Burcu Güneş, "Ben tam tersi düşünüyorum, sanatçıdan dost olur ama bizim ülkede insanlarda böyle bir korku var. Herkes birbirinin arkadan kuyusunun kazılacağını zannettiğini düşünerek hiç kimse birbirine güvenemiyor" şeklinde yanıt verdi.

ALP NAVRUZ HAYRANI ÇIKTI!

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Zümrüdüanka dizisinde rol alacak oyuncu Alp Navruz hakkında övgüleri sıraladı. Dizinin türküsünü seslendiren Güneş, Navruz için " son zamanlarda gelecek vaat eden oyuncu"betimlemesiyle diğer oyunculara gönderme yaptığı dikkat çekti.

Burcu Güneş Alp Navruz

Burcu Güneş Alp Navruz

Güneş,"Alp son zamanlarda en çok gelecek vaat eden oyuncu. Kendisiyle birbirimizi takibe aldık. Bence geleceğin starı kendisi" konuşmasıyla oyuncular arasında bir polemik meydana getirdi.

GELECEĞİN STARI OLACAK!

Burcu Güneş Alp Navruz

Burcu Güneş Alp Navruz

İNSANLARLA PAYLAŞIMDA BULUNDUĞUM ZAMANLARI ÖZLEDİM!

Güçlü sesli şarkıcı Burcu Güneş, Aslı Şafak’ın sunduğu ‘İşin Aslı’ programına konuk oldu. Son zamanlarda kendini yalnız hissettiğini dile getiren Güneş, “İnsanlarla paylaşımda bulunduğum günleri özledim” şeklinde konuşmalarıyla hayranlarının gönüllerini bir kez daha fethetti.

Burcu Güneş

Burcu Güneş

Kıyasıya adlı şarkıyla yeniden hayranlarının karşısına çıkan başarılı şarkıcı “Hem ekibimde hem de sosyal hayatımda daha çok paylaşım yapabileceğim insanlar istiyorum. Ekibime katılacak yeni insanlarla beraber yeni bir aile kurmak istiyorum. Yardım alabildiğim ve yardım edebildiğim, paylaşımda bulunabildiğim günleri özledim. Kendimi bazen yalnız hissediyorum. Söylediğimi sır olarak tutabilecek ve dostluk edebilecek insanlara ihtiyacım var.” Son zamanlarda güven duygusunun zedelendiğini açıklayan Güneş, “Elbette güvensizlik yaşayacağımız zamanlar olacak ama en azından en yakınımızda olan yol arkadaşlarımız ve hayatımızda emek verdiğimiz insanlar yapmasın” şeklindeki düşüncelerini katıldığı programda seyirciyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Demet Şener yeni marka çıkartıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener yeni marka çıkartıyor!

BİR YORUM YAPIN 0