MasterChef Alican'dan canlı yayında flaş itiraf!

TV8 kanalında final yapan MasterChef yarışmasındaki ikinci olan Alican Sabunsoy katıldığı canlı yayın programında şaşırtan itiraflarda bulundu.

'MasterChef Türkiye 2019' finalinde 68-64'lük skorla Cemre Uyanık'a mağlup olan ve büyük ödül olan arabayı kaybeden Alican Sabunsoy, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alican Sabunsoy, "Kaybedince 'tüh' demedim, çünkü finale kalan iki kişi de şampiyonluğu hak etmiştir. Orada yapacağın en ufak bir lezzet kaybı zaten karşıdakini şampiyon yapar. Cemre çok başarılı bir aşçı, açıklanmadan önce içimden 'Cemre kazanırsa asla üzülmeyeceğim' dedim. O da hak etti" ifadelerini kullandı.

Yarışmaya katılma sürecini anlatan Alican, "İstanbul'da iş bakıyorum, bu sırada MasterChef'ten çağırdılar. Geldim, katıldım, ilk bölümde elendim. Hayal kırıklığı oldu" dedi. Sevilen yarışmacı, "Tekrar iş aramaya başladım. Üç hafta sonra tekrar çağırdılar. Gece 12'de aradılar, telefonda 'Tamam kabul edildiniz' dendi. 'Tamam, ben finaldeyim' dedim" itirafında bulundu. "İnanmak çok çok önemli, o zaman istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz. Güçlü bir insanım, yapamayacağım hiçbir şey yok, her zaman öyle oldum, bundan sonra da öyle olacak." 

Aynı evde yaşadığı Yasin Obuz'un çok hareketli, kendisinin ise tam aksine sakin olduğu belirtilen Alican Sabunsoy, "Bazen ben de şaşkın şaşkın izliyorum. Dans ediyor, 'ne güzel hayat' diyorum. Çok eğleniyoruz" dedi.

 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

 

 

Masterchef’i kazanan Cemre Uyanık kimdir? Ne ödülü aldı?

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef’i kazanan Cemre Uyanık kimdir? Ne ödülü aldı?
'7. Koğuştaki Mucize' filminin çocuk yıldızı Nisa Sofiya Aksongur Mucize Doktor'a konuk oldu

İLİŞKİLİ HABER

'7. Koğuştaki Mucize' filminin çocuk yıldızı Nisa Sofiya Aksongur Mucize Doktor'a konuk oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

siyah inci 4 yıl önce

ali can bizim gozumuzde sampiyon sensin kardesim

misafir 4 yıl önce

krem karamel yapamayan 1.oluyor