Oyuncu Miray Daner, yeni dizisi için imajını değiştirdi! Miray Daner kimdir?

Medcezir ve Vatanım Sensim dizilerindeki karakterleriyle ünlenen genç oyuncu Miray Daner, Saygı-Bir Ercüment Çözer dizisinde başrol oynayacak. Oyuncu yeni imajını Instagram'dan sevenleriyle paylaştı.

Son olarak Hakan Muhafız dizisinde rol alan, Medcezir dizisindeki Beren ve Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakterleriyle büyük şöhreti elde eden Miray Daner, yeni dizisi için bambaşka bir imaja dönüştü. Miray Daner'in dizideki yeni imajıyla fotoğrafları ise hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Güzel oyuncunun siyah saçlı ve kahküllü hali sosyal medyada da gündem oldu.

CANLI YAYINDA AÇIKLAMA YAPTI!

Miray Daner, Iınstagram üzerinden bir canlı yayına katıldı. Karantina günlerini tamamen evde geçirdiğini belirten Daner, bu süreçte annesi Figen Dilgin ile ilgili olarak büyük bir korku yaşadığını da itiraf etti.

Daner, “Virüsün hemen hemen bütün belirtileri hızla görülmeye başlandı. Yetkilileri aradım, sağlık çalışanları gelip annemi korona şüphesi ile hastaneye götürdü, karantinaya aldılar. Annemin test sonucu belli oluncaya kadar gözüme uyku girmedi, yaşadıklarım kabus gibiydi. Sonuç negatif çıkınca rahat bir nefes aldım." diye konuştu.

BORAN KUZUM İLE INSTAGRAM CANLI YAYINI

Miray Daner ve Boran Kuzum hakkında yeni dizide beraber oynayacakları şeklinde haberler konuşulmuştu. Boran Kuzum, Instagram üzerinden yaptıkları canlı yayında, Miray Daner'e övgüler yağdırdı.

İki iyi arkadaş, corona virüs nedeniyle evlerinde Instagram üzerinden yaptıkları ortak canlı yayınla hayranlarını sevindirdi. Boran Kuzum'un, Miray Daner'e "Karantina günlerinde bile güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemişsin. Şu güzelliğe bak. Bir de bana bak?" demesi dikkat çekti. Daner ise, "Bugüne özel süslendim. Yoksa bir haftadır korkunç halde geziniyordum" cevabını verdi.

TAKİPÇİSİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

21 yaşındaki güzel oyuncu Miray Daner, Instagram hesabından İdlib'deki hain saldırı sonrası şehit düşen kahraman askerlerimizin isimlerinin yazılı olduğu bir paylaşım yapmıştı. Daner'in paylaşımını gören bir sosyal medya kullanıcısı "Yeni başlıyor! Yakında ölü askerlerin isimleriyle dolu birçok hikayeniz olacak" dedi.

Sosyal medya kullanıcısından gelen mesajla sinirlerine hakim olamayan Miray Daner, mesajı Instagram hesabından paylaşarak Fars asıllı sanatçı Farid Farjad'ın "Dünyada yüzlerce milliyet, dil, din, mezhep olabilir. Ama sadece iki çeşit insan var; vicdanı olan ve vicdanı olmayan" sözünü paylaştı. Oyuncu paylaşımına "Bu söz şimdi çok daha anlamlı..." notunu da ekledi.

Daner'e mesaj yollayan ve Suriyeli olduğu ileri sürülen kişi, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını yorumlara kapattı.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Blu TV tarafından duyurulan Ercüment Çözer dizisi olacak olan ‘Saygı’ ya iki isim transfer edildiği açıklandı. Vatanım Sensin dizisinin Hilal’i Miray Daner ve Leon karakterine hayat veren Boran Kuzum’un uyumu büyük bir beğeni toplamıştı. İkilinin hayranları çifti çok yakıştırmıştı ve sevilen ikilinin şimdilerde yeniden aynı projede yer alacağı öğrenildi.

BluTV ve Inter Medya ortak yapımı olarak izleyicilerle buluşacak Saygı dizisi Ercüment Çözer’in bilinmeyen hikayesi ile 2020 yılında izleyicilerin karşısına çıkacak.

MİRAY DANER KİMDİR?

Oyunculuk kariyeri ve sergilediği performans ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Miray Daner, 15 Ocak 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.  Daner, 7 yaşında oyunculuğa başladı. Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Orhangazi 4 yıl önce

Çok doğru ama türklerin merhametinden faydalanan hainler ülkenin dört bi yanında türemeye başladılar ve milleti huzursuz ediyorlar. Bunları sundurmadan bize rahat yok.

Toplam 1 beğeni