Murat Boz'dan Ebru Gündeş ve Hadise'li tbt paylaşımı

Ünlü popçu Murat Boz, Instagram hesabı üzerinden Ebru Gündeş ve Hadise ile fotoğrafını, tbt notuyla paylaştı.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden Ebru Gündeş ve Hadise ile çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Boz, fotoğrafın altına, 'Fotoğraf çekerken araya kaynak yapan çok arzulu ambiyans bozucu tipler vardır ya, bu fotoğrafta O benim işte. Ebru'm...Hadise'm... Çokça özlendiniz canım arkadaşlarım.' notunu ekledi.

2020’yi en kazançlı karşılayan pop yıldızı olduğu haberleri çıkan Murat Boz yeni bir reklamda oynamaya hazırlanıyor. Bir hazır çorba markasıyla 3 milyon TL’ye reklam anlaşması yaptı. İmzalar önümüzdeki günlerde atılacak. Murat Boz senaryosu espri ve sürprizlerle dolu reklam filmi için kamera karşısına geçecek.

Şarkıcı, 2017’de bir gazlı içecek markasıyla 1 milyon 250 bin TL’ye, 2018’de bir tekstil markasıyla 2 milyon TL’ye anlaşmıştı.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

uCube 4 yıl önce

Bunları oynatıp onca paralar veriyorlar peki ya cidden işe yarıyor mu? O ürünler çok satıyor mu verildiği para kadar getirisi oluyor mu acaba çok merak ediyorum. Aslında meraktan çok kahkaha atıyorum. :DDD

Toplam 1 beğeni

Ucubeye 4 yıl önce

Verildiği paranın 2 katını bile kazansalar o paralar verilmezdi kimseye emin ol :D

Toplam 0 Beğeni