ABD'li oyuncu Patricia Arquette'den Donald Trump'a ağır eleştiri!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Altın Küre Ödülleri'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünü alan ABD'li oyuncu Patricia Arquette, sahne üzerinden ülkesinin başkanı Donald Trump'un İran'a yönelik tehditkar sözlerine ağır ifadelerle karşılık verdi.

Altın Küre Ödülleri, hem ödül sahipleri hem de o'nların yaptıkları konuşmalarla çok konuşuldu. Törende 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' kategorisinde Altın Küre ödülünü kazanan ABD'li oyuncu Patricia Arquette, konuşmasında Başkan Donald Trump'a ve o'nun İran'a yönelik savaş tehditlerinden bahsetti. Arquette, konuya yönelik şu sert ifadeleri kullandı:

patricia arquette

patricia arquette

"5 Ocak 2020 tarihine dönüp baktığımızda tarih kitaplarında kimse Altın Küre'yi hatırlamayacak, savaşın eşiğinde olan ABD'yi hatırlayacak. 52 bomba tehdidi savuran bir tweet atan bir başkanı hatırlayacağız. Genç insanların hayatını riske atmalarından bahsedeceğiz. İnsanların, çocukların tepesine bombalar yağıp yağmayacağından endişe etmesinden bahsedeceğiz. En büyük ricam şu: 2020'de oy verirken lütfen çocuklarımızın ve çocuklarımızın çocuklarının geleceği için daha iyi bir adım atalım. "

Wilma Elles kuyruğa neden oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Wilma Elles kuyruğa neden oldu!
Kraliçe Elizabeth'in torunu Prens George'nin giydiği pantolon yok sattı

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'in torunu Prens George'nin giydiği pantolon yok sattı

BİR YORUM YAPIN 0