Gurbetçi şarkıcı Ersoy Dinç'in 'Ben de İnsanım' şarkısına Madonna'dan talep!

Gurbetçi şarkıcı Ersoy Dinç, 'Ben de İnsanım' şarkısının remix versiyonuna klip çekti. Dinç'in şarkısı, Dünya starı Madonna tarafından keşfedildi ve çok beğenildi. Dünyaca ünlü yıldızdan mesaj alan Dinç, büyük şaşkınlık yaşadı.

Almanya'da yaşayan gurbetçi şarkıcı Ersoy Dinç, 'Ben de İnsanım' şarkısının remix versiyonunu yaptı ve bu parçaya klip çekti. Klibini YouTube'de yayımlayan Dinç, bir süre sonra ünlü yıldız Madonna'nın resmi hesabından, Instagram hesabına bir mesaj aldı. Ünlü şarkıcı, Dinç'e 'Ben de İnsanım' şarkısının meleodisine talip olduğunu belirtti.

ersoy dinç madonna

ersoy dinç madonna

Yaşadığı şeyin şaka olduğunu düşünen Dinç, ünlü yıldızın kendisine, yardımcıları aracılığıyla ulaştığını belirtti. Dinç, yaşadıklarını şu sözlerle açıkladı:

“Madonna’nın sayfasından benim Instagram hesabıma mesaj geldi. Başta inanmadım. Sahte hesap olabilir diye düşündüm. Hatta ‘Bu bir şaka mı?’ diye yazdım. Sonra sayfayı inceleyince orijinal olduğunu gördüm. Bana ‘Rahat olabilirsin. Biz Madonna’nın ekibindeniz, bu numaradan bize ulaşabilirsin’ diye cevap attılar. Ardından Madonna’nın ekibinden Richard diye biri beni aradı, ‘Ben de İnsanım’ isimli şarkımın melodisine talip olduklarını söyledi. Madonna’nın oryantal müzik projesinde kullanacaklarmış.”

madonna ersoy dinç

madonna ersoy dinç


Amerika'ya gideceğini de belirten Dinç, “Benden hukuki konular için bir danışman bulmamı istediler. Şu an danışmanımla yazışıyorlar. Bana davet gönderip Amerika’da şarkıyı dinleteceklerini söylediler. ‘Madonna ile tanışabilir miyim?’ diye sordum, ‘Tabii ki gelince tanışabilirsiniz’ dediler.” dedi.

BİR YORUM YAPIN 0