Yeşim Ceren Bozoğlu sakinliğini bozdu! Sosyal medyada verdiği yanıt olay oldu

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabına gelen kötü eleştirilere sitemde bulundu.

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sakinliğini bozdu. Sosyal medyada acımasızca yapılan eleştirilere yanıt verdi. İşte, Bozoğlu'nun sert eleştirilere verdiği o yanıt...

yeşim bozoğlu paylaşımı

yeşim bozoğlu paylaşımı

Bozoğlu,"Ne tuhaf değil mi? Sokakta görsek merhabamızın olmadığı insanlara, sadece 'takip et' butonuna basmak kadar bir 'emek' (!) verdikten sonra, onların hayatlarına, fikirlerine, duygularına dair, paylaştıkları her şeyle alakalı otorite kesiliyoruz. Bu hakkı kendimizde görüyoruz.
Eleştirmek, yargılamak, saldırmak hatta hakaret etmek artık bize serbest. Neden? 'Takip et' butonuna basmışız çünkü bir kere... Aman ne emek, ne çaba...
Buradaki sanal dünyanın iletişimini önemsiyorum. Gerçek hayat cesaretinin ötesinde bir korkusuzluk veriyor insanlara. Bu özgürlük ve korkusuzluğun sınırlarını merak ettiğim için paylaştıklarımı yoruma açık tutuyorum.
Az da olsa, aleni hakaret veya nefret söylemi içerenler hariç, eleştirileri de silmiyorum. O tarz yorumların sahiplerine baktığımda ise genellikle profilleri ve iletişimleri kapalı. Cama taş atıp, üst mahalleye kaçan çocuklar gibiler.
Gözlemim şu; 'Klavye delikanlılığı' artık ciddiye almadığımız bir durum, evet. Gülüp, geçerken sadece üzülüyorum o insanlara. Bedelini ödemeden şiddet uygulamak, korkakça bir zavallılık hali malum. Samimiyetle üzülüyorum.
Buradan tek dileğim buna ihtiyaç duyan insanların, o öfkelerinin karşılarındakine değil, kendilerine yönelik olduğunu fark etmeleri. Yargıladığımız her ne ise bizde fazlası ile var çünkü. Üzeri örtülü sadece. Korktuğun, kaçtığın, dayanamadığın her ne ise dön kalbine.
Bir daha bak, senin içinde ne var da tahammül edemiyorsun? Aksi takdirde en kötü, en yanlış, en kabul edilemez olana bile şefkat duyuyor olmalıydık.
'Yaratılanı severim, yaratandan ötürü' desem... 'Yargı sadece 'O'na mahsustur' desem... Anlar mısın belki? Kalbin yumuşar mı bir ihtimal, belki?"
şeklinde yanıt verdi.

Miley Cyrus'un son hali şaşırttı! İşte yeni imajı

İLİŞKİLİ HABER

Miley Cyrus'un son hali şaşırttı! İşte yeni imajı
Şarkıcı Emrah Acun Medya’dan tazminat kazandı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Emrah Acun Medya’dan tazminat kazandı!
Trump'a bir saldırı daha! Cardi B Amerikan vatandaşı olmak istemiyor

İLİŞKİLİ HABER

Trump'a bir saldırı daha! Cardi B Amerikan vatandaşı olmak istemiyor

BİR YORUM YAPIN 0