Recep Aktuğ'un cenazesine ünlü akını! Recep Aktuğ kimdir?

Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncularından Recep Aktuğ hayatını kaybetti. Haberi kızı sosyal medya hesabından duyurdu. Aktuğ, bugün kılınan cenaze haberinin ardından defnedildi. Cenazeye, Aşk-ı Memnu dizisinden rol arkadaşları Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Kızmaz da katıldı.

Aşk-ı Memnu dizisindeki Hilmi Bey rolüyle hafızalara yer eden oyuncu ve müzisyen Recep Aktuğ, 66 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Oyuncuyu son yolculuğunda, yakın dostları yalnız bırakmadı.

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

Aşk-ı Memnu'da düşmanı oynadıkları Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlunu canlandıran İlker Kızmaz, cenazede hazır bulunan isimler arasındaydılar.

ilker kızmaz

ilker kızmaz

İki yıl önce KOAH hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Recep Aktuğ'un hesabından yapılan paylaşımda "Recep Aktuğ vefat etmiştir....Tüm sevenlerinin başı sağ olsun...." mesajı yayımlandı.

HABERİ KIZI VERDİ!

Babasının ölüm haberini Twitter hesabından duyuran Zeynep Aktuğ ise "Canım babam Recep Aktuğ'u kaybettim" dedi.

RECEP AKTUĞ KİMDİR?

13 Mayıs 1954'de Çeşme'de doğan Recep Aktuğ, Türkiye'nin ilk eşlik vokal grubu Kısa Dalga'yı kurdu. 1983 yılında Buğra Uğur'un bestesi ile Eurovision Türkiye birincisi olarak, Çetin Alp ile Almanya'da Türkiye'yi eden Aktuğ, birçok reklam filminde ve dizide de rol aldı. 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Ender Bey' karakteri ve 'Aşk-ı Memnu' adlı dizide ise 'Hilmi Bey' karakteri ile çok sevildi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Muhammed 4 yıl önce

Şimdi saldıkları fitne ve kötülüğün hesabını verme vakti!

Toplam 7 beğeni

hallo 4 yıl önce

bir ölünün arkasından onu sorgularcasına yorumlamak hiçbirimize düşmez. bunu yalnızca Allah bilir. bize düşen sadece rahmet dilemek. yorum yapmak için boş yapmayalım lütfen

Toplam 2 Beğeni