Müge Anlı ve Esra Erol intihar etmek isteyen vatandaşı ikna etti!

İstanbul Bahçelievler'de bir şahıs eşinden boşandıktan sonra çocuğuyla görüşemediğini iddia ederek yüksek gerilim hattına çıktı. İntihar etmek isteyen vatandaşı çevredekiler sakinleştirirken olay yerine Müge Anlı ve Esra Erol'da geldi.

Ömer Karamurat adlı bir şahıs yüksek grilim hattına çıkarak eşinden boşandıktan sonra çocuğunu göremediği için çok mutsuz olduğundan intihar etmek istediğini söyledi. Bahçelievler'de meydana gelen olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri ardından yakın bir yerdeki stüdyoda program yapan Müge Anlı ve Esra Erol'da dahil oldu. 

olay yerine gelen müge anlı ve esra erol

olay yerine gelen müge anlı ve esra erol

Fenomen hale gelen Anlı, şahısla ilk etapta megafon yardımıyla konuşmaya ve ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bu sefer yakın bir yerdeki merdivene çıkarak şahsa yayın programı sözü verdi. Buna rağmen ikna olmayan şahıs için bu sefer Esra Erol devreye girdi. Bu da fayda etmeyince polis memuru bir saate yakın adama dil döktü. İkna olan adam polis kontrolünde sağlık ekipleriyle hastaneye götürüldü. 

BİR YORUM YAPIN 2

gonyalı 4 yıl önce

Bizim artistler! kimseninkine benzemezler gardaş, nerede (şov) pardon insanlık bunlar hemen yetiş (zahide) olur valla ha....

Toplam 2 beğeni

Selim 4 yıl önce

sizin işinizin tarifini bilemedim , inandırıcı da gelmedi kurgu yapılmış gibi duruyor , şov yapıyorsunuz gerek yok ilgili polis, psikolog var bu memlekette siz tv nizde kalın gerek yok

Toplam 1 beğeni