CZN Burak Dubai Şeyh Zayid Camii'nde namaz kıldı! CZN Burak kimdir?

Dubai'de restoran açan CZN Burak, cuma namazını Şeyh Zayid Camii'nde kıldı. O anların ardından sosyal medya hesabından fotoğraflar yayınladı.

Sosyal medyada yaptığı yemek videoları ile fenomen olan CZN Burak, Dubai’de restoran açacağını duyurarak dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa’ya kendi fotoğrafını yansıtmıştı.  

Dubai'de restoran açan CZN Burak, cuma namazını Şeyh Zayid Camii'nde kıldı. Seccadesiyle camiye giden CZN Burak'ın bu kareleri dikkat çekti.

CZN LAKABI NEREDEN GELİYOR?

25 yaşında olmasına rağmen dev prodüksiyonlu çalışmalarıyla sosyal medyada aşçılığını konuşturan Burak Özdemir, bu sayede hem yerli hem yabancı birçok ismi mekanında ağırladı. Ailesi zengin olmasına rağmen çalışarak bir yerlere gelmeyi hırs haline getiren Burak Ödemir, küçük yaştan itibaren bağımsız çalışmış. Babasının tekstil firmasının adı Cinzona'dır. Ancak Özdemri bir röportajında babasının müşterileri Ruslar burayı telafuz edemedikleri için Cezene dediklerini söyledi. Böylece arkadaşlarının da kendisine Cezene demesini isteyen Özdemir, daha sonra bunu marka haline getirdi. Böyleye ortaya CZN Burak Özdemir çıktı. 

PEKİ CZN BURAK ÖZDEMİR KİMDİR?

24 Mart 1994 yılında Hatay'da doğan Burak Özdemir, genç yaşta ticarete atıldı. Aile mesleği olan kebapçılığı yapan Özdemir, sosyal medyadan ilginç yollarla yaptığı yemek videolarıyla kısa sürede üne kavuştu. Yerli, yabancı, sanatçı ve siyasetçi birçok ismi mekanında ağırladı. 2009 yılında İstanbul Aksaray'da ilk restoranını açtı. Kimse ona inanmazken genç yaşta adından söz ettirdi.

czn burak ve recep tayyip erdoğan

czn burak ve recep tayyip erdoğan

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan tanışıklığını ise "Babam daha önce Ankara'da Recep Tayyip Erdoğan'la tanışmıştı. Çok samimilik yoktu, ben tanışmayı çok istiyordum. Bir Şubat günü buradaki şubenin önünden geçecekti. Hemen arabanın önüne atladım. Beni yanına çağırdı.'Niye önümüzü kesiyorsun hayırdır?' dedi, sonrasında 'Başkanım seni çok seviyorum' dedim. O da bana 'Ben de seni seviyorum tontiş' dedi. O zamanlar çok kiloluydum hakikaten tontiştim. "Neyse o gün başkanım arabadan tam inecekti, Berat Bey acelemiz var deyince başka bir gün gelmeye söz verdi. Seçimlerden 2 gün önce restorana geldi. Yemekler hazırladık ama çok bir şey yemedi biraz pide, biraz peynir atıştırdı." sözleriyle anlattı. Genç isim İstanbul Üniversitesi'nde İşletme Bölümünde halen okumakta. 

Pelin Akil’den ikizleriyle pankek tarifi paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil’den ikizleriyle pankek tarifi paylaşımı!
Usta oyuncu Ekrem Gökkaya hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Ekrem Gökkaya hayatını kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 49

Tokatlı 3 yıl önce

Hayatımda gördüğüm en yapmacık insanlardan biri

RhaLes 3 yıl önce

Adamda bi aşçı tipi yok .d.d

Hakan 3 yıl önce

İlk zamanlar ne sırıtıyor bu desemde sonradan iyi niyetli biri olduguna kanaat getirdim umarım yanılmam

Toplam 2 beğeni

Mehmet 3 yıl önce

İnsanları karalamak için etrafını araştırma yapmak terbiyesizliktir.

Asım 3 yıl önce

Acayip birisi.

Yorumların Tümünü Okuyun